Η σημαντικότερη εκλογική αναμέτρηση μέχρι την επόμενη! (Γράφει ο Δημήτρης Σ. Ιατρού)

/

Η Καστοριά που πλέον είναι μονοεδρική, έχει την ευκαιρία την Κυριακή 21 Μαΐου 2023 να ψηφίσει τον/την εκλεκτό/εκλεκτή που θα την αντιπροσωπεύει στη Βουλή των Ελλήνων και στα κέντρα αποφάσεων.

Φυσικά όποιος/όποια εκλεγεί δεν θα είναι επιλογή όλων, αλλά καλώς ή κακώς θα είναι το μοναδικό «όπλο» μας για τις αποφάσεις που θα παρθούν για εμάς.

Ο κόσμος της Καστοριάς οφείλει να σκεφτεί βαθιά τα πεπραγμένα του καθενός από τους υποψήφιους πριν πάρει την απόφασή του. Είναι η σημαντικότερη εκλογική αναμέτρηση μέχρι την επόμενη.

Η πόλη αδειάζει από νέους και αυτό συντελεί στον μαρασμό της. Το εκλογικό σώμα της Καστοριάς αποτελείται από ανθρώπους κυρίως υψηλού μέσου όρου ηλικίας και ως εκ τούτου αυτοί θα είναι οι άνθρωποι που θα πάρουν την απόφαση και θα καθορίσουν το αποτέλεσμα.

Αυτοί λοιπόν καλούνται κυρίως να πράξουν, κατά την δική τους αντίληψη, σωστά για να φέρουν τους νέους πίσω και να σταματήσουν τον μαρασμό της πόλης. Με τον/την υποψήφιο που όντως πιστεύουν ότι μπορεί να συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία.

Από την άλλη, εάν ο κόσμος της Καστοριάς δεν θέλει να αποτρέψει τον μαρασμό της πόλης και του αρκεί η κατάσταση στην οποία προσπαθούμε να επιβιώσουμε, θα το δείξει επίσης.

Για αυτούς που δεν ξέρουν τι να ψηφίσουν θα τους πρότεινα να σκεφτούν καθαρά το πρόσωπο που θέλουν και όχι το κόμμα. Αν αυτό δεν αρκεί, τότε θα υπάρχει ένα φαύλος κύκλος αποχής και θα αποφασίζουν αναγκαστικά οι λίγο παραπάνω από τους μισούς για τους υπόλοιπους.

Δημήτρης Σ. Ιατρού

Υ.Γ. Αλήθεια πόσο δύσκολο είναι να ψηφίζει ο καθένας στον τόπο που βρίσκεται την εκάστοτε φορά για οποιονδήποτε λόγο;

Προηγούμενο Άρθρο

Ζ. Τζηκαλάγιας: Έμπρακτο ενδιαφέρον Μητσοτάκη και Ν.Δ για την Καστοριά

Επόμενο Άρθρο

Ανελκύστηκε για έλεγχο και θα πλεύσει και πάλι σε λίγες ημέρες το καράβι “ΟΛΥΜΠΙΑ” (φωτογραφίες)

Τελευταία από ΑΠΟΨΕΙΣ