Με μιά όμορφη λαϊκή μουσική βραδιά συνεχίστηκαν χθές οι εκδηλώσεις για την “22η Γιορτή Καστοριανού Ψαριού” (φωτογραφίες)

/

Δεύτερη μέρα χθές των εκδηλώσεων “22η Γιορτή Καστοριανού Ψαριού” του Συλ. «Το Απόζαρι» και σημειώθηκε το αδιαχώρητο αργά το βράδυ στην ομώνυμη πλατεία, όπου εκατοντάδες συμπολίτες μας και ξένοι επισκέπτες, γεύτηκαν τα καστοριανά ψάρια που πρόσφερε δωρεάν ο Σύλλογος (υπολογίζονται στα 150 κιλά) και απόλαυσαν, μιά όμορφη λαϊκή βραδιά, με την “Καστοριανή Κομπανία”, που την αποτελούσαν οι: Σταύρος Συρίλλας (μπουζούκι), Θωμάς Γκιμουτζίνας (κιθάρα τραγούδι), Γιώργος Τσετιροκλής (μπουζούκι, τραγούδι), Κική Καρατζίδου (τραγούδι), Νίκος Καρατζίδης (πλήκτρα), Ιωάννης Τορτοπίδης (κρουστά, τραγούδι) και Βασίλης Τσιάκας (μπαγλαμά, τραγούδι).

Στη διάρκεια της όμορφης μουσικής βραδιάς, τιμήθηκαν με απονομή αναμνηστικής πλακέτας, δια του προέδρου του Συλλόγου Γρηγ. Ρόντση, διατελέσαντες πρόεδροι του Συλλόγου “Το Απόζαρι” και συγκεκριμένα:

(Αείμνηστος) Ταλίδης Δημήτριος

(Αείμνηστος) Σιούτας Ισίδωρος

Σαπουντζής Χαράλαμπος

Πετρόπουλος Περικλής

Αναγνώστου Λάζαρος

Τσιπινιάς Βασίλειος

Χαριζοπούλου Λαμπρινή

Πούλιου Μαλαματή

Κωνσταντίνου Βασίλειος

Οι εκδηλώσεις για την “22η Γιορτή Καστοριανού Ψαριού” του Συλ. «Το Απόζαρι», ολοκληρώνονται σήμερα το μεσημέρι με τον διαγωνισμό ψαρέματος στο Απόζαρι, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Καστοριάς Α.Σ.Ε.Α.

fonikastorias.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Η πρώτη συνάντηση των μελών της Πολιτιστικής Διαδρομής “Iter Vitis” (Δρόμοι του Κρασιού), του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Καστοριά (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Το fonikastorias.gr κληρώνει προσκλήσεις για τη συναυλία με τους Καζούλη, Γιοκαρίνη, Ζιώγαλα και Παπαδόπουλο

Τελευταία από Εκδηλώσεις