Εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Ν.Ε. του ΚΙΝ.ΑΛ Καστοριάς (φωτογραφίες)

κατηγορία : Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Για μια μεγάλη αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας η οποία θα ξεκινήσει από τη Δυτική Μακεδονία, έκανε λόγο το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Πάρις Κουκουλόπουλος, ο οποίος ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Ν.Ε ΚΙΝ.ΑΛ Καστοριάς, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα.

Η εκδήλωση έγινε σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Νόστος» με αφορμή και την έναρξη του προσυνεδριακού διαλόγου ενόψει του συνεδρίου του ΚΙΝ.ΑΛ που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 30 και 31 Μαρτίου στην Αθήνα.

«Από την Καστοριά, τη Φλώρινα, τα Γρεβενά και την Κοζάνη από τη Δυτική Μακεδονία φέτος θα ξεκινήσει μια νέα πολιτική πραγματικότητα. Το αργότερο σε επτά – οκτώ μήνες, εάν προκηρυχθούν στο τέλος της τετραετίας οι εθνικές εκλογές, εδώ στη Δυτική Μακεδονία θα έχουμε ένα ριζικά διαφορετικό τοπίο. Θα έχουν αλλάξει όλα στην εκπροσώπηση, στους θεσμούς σε όλα τα πεδία και σε τα επίπεδα. Η κυριαρχία, η πολιτική ηγεμονία του ΣΥΡΙΖΑ η οποία εξασφαλίστηκε με παραπλάνηση των πολιτών λαμβάνει φέτος ένα τέλος.

Λαμβάνει ένα τέλος για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι Δυτικομακεδόνες στον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ γενικότερα, διεστράφη πλήρως», σημείωσε ο κ. Κουκουλόπουλος ο οποίος αναφερόμενος στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ η Δυτική Μακεδονία στα δυο πρώτα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ έχει ύφεση 14, 64% δηλαδή εξαπλάσια από τη συρρίκνωση εισοδήματος που είχε όλη η χώρα. Συρρίκνωση η οποία οφείλεται σε πολιτικές επιλογές συγκεκριμένες στον χώρο της ενέργειας, στον χώρο της γούνας, στον χώρο του πρωτογενούς τομέα.

Αυτή η συμπεριφορά να πετιέται σαν στημένη λεμονόκουπα μια περήφανη Περιφέρεια με περήφανους ανθρώπους, θα απαντηθεί πιστεύω ακράδαντα από τους πολίτες πολύ συγκεκριμένα γι’ αυτό και από δω θα ξεκινήσει μια μεγάλη ανατροπή στον συσχετισμό δυνάμεων στον χώρο της κεντροαριστεράς».

Την εκδήλωση προλόγισε ο γραμματέας της Ν.Ε ΚΙΝ.ΑΛ Καστοριάς Θωμάς Αναστασίου.

Σ.Ι – Ε.Ψ