Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς με αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς

Την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη επισκέφθηκαν την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών  Υπαλλήλων Καστοριάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τη στήριξη του έργου των Αστυνομικών, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων-δυνατοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Η κα. Κοζατσάνη άκουσε με προσοχή όσα της τέθηκαν και διαβεβαίωσε ότι από τη θεσμική της θέση θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί, προκειμένου να διασφαλίσει, ότι η Αστυνομία στην Π.Ε. Καστοριάς θα συνεχίσει  να προσφέρει τις υπηρεσίες της αποτελεσματικά και με ασφάλεια για όλους μας.

ΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας

Επόμενο Άρθρο

91 νέα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα 16/02 στην ΠΕ Καστοριάς – Δείτε την κατανομή πανελλαδικά

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Θεσμική Παρέμβαση 10 Εργατικών Κέντρων της Βόρειας Ελλάδας προς την Κυβέρνηση και το ΥΠ.ΕΝ: Αίτημα για Άμεση Παράταση του Προγράμματος «Εξοικονομώ 2025»

Σε μια κίνηση υψηλής θεσμικής ευθύνης, δέκα (10) Εργατικά Κέντρα της Μακεδονίας συντονίζουν τη δράση τους και παρεμβαίνουν