Εκδρομή του Συλ. “Μαζί Σου” στη Θεσ/νικη για επίσκεψη στην έκθεση εικαστικού χαρακτήρα Van Gogh Alive – The Experience

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών & Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων αυτών «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» διοργανώνει εκδρομή στις 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ημέρα Κυριακή στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την επίσκεψη στην έκθεση εικαστικού χαρακτήρα Van Gogh Alive – The Experience.

Ελάτε να ζήσουμε μαζί το μεγαλύτερο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς ένα φαντασμαγορικό πολυθέαμα για μικρούς και μεγάλους, μία δημιουργική επικοινωνία ανάμεσα στη σύγχρονη τεχνολογία και τα νέα πολυμέσα, με τους μεγάλους οικουμενικούς δημιουργούς, μία εκπαιδευτική αλλά και διασκεδαστική έκθεση – παράσταση για όλους, μία απόλυτη βιωματική εμπειρία.Η μεγαλειώδης έκθεση που μάγεψε περισσότερους από 200.000 θεατές στην Αθήνα και περισσότερους από 10.000.000 θεατές σ’ όλο τον κόσμο βρίσκεται  στη Θεσσαλονίκη στο χώρο της ΔΕΘ !

Κόστος εκδρομής 30 ευρώ συμπεριλαμβανομένης της εισόδου στην έκθεση.

Ως εναλλακτική επίσκεψη  μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους 12 Άθλους του Ηρακλή στο κορυφαίο θεματικό πάρκο Ελληνικής Μυθολογίας που θα φιλοξενείται επίσης στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ- HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ  ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ΕΥΡΩ

Αναχώρηση 8:00 π.μ επιστροφή 18:00μ.μ
Πληροφορίες-κρατήσεις TRAVELINE  τηλ.2467 087744

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Έναρξη Καστοριανού Καρναβαλιού «ΡΑΓΚΟΥΤΣΑΡΙΑ 2019» από τον Δήμο Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Κλειστά τα Σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς στις 8 Ιανουαρίου

Τελευταία από Τοπικά Νέα