Ο Λευτέρης Λαζάρου Πρόεδρος της επιτροπής για την Πανελλήνια Γιορτή Τρούφας 10-13 Οκτωβρίου στην Καλαμπάκα (φωτογραφίες)

/

Συγκροτήθηκε η Οργανωτική Επιτροπή για την Πανελλήνια Γιορτή Τρούφας που θα γίνει στην Καλαμπάκα 10-13 Οκτωβρίου 2024. Πρόεδρος της επιτροπής ορίστηκε ο γνωστός σε όλους μας, πολυβραβευμένος σεφ και ιδιοκτήτης του επίσης βραβευμένου εστιατορίου “Βαρούλκο”, κ. Λευτέρης Λαζάρου.

Ο κ. Λαζάρου αποδέχθηκε ευχαρίστως την κοινή πρόταση του Δήμου Μετεώρων και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείου Μανιταριών. Συμμετέχει αφιλοκερδώς σε αυτήν, συμβάλλοντας έτσι, με την εμπειρία, το κύρος και την αξιοπιστία του, στην επιτυχία της.

Επίσης, η ίδια επιτροπή, θα έχει την ευθύνη της ανάδειξης και κατοχύρωσης στην πράξη, της Καλαμπάκας ως “Πόλη της Τρούφας”, μέσα από πρωτοβουλίες τις οποίες θα λάβει, με την Γιορτή να είναι η πρώτη από αυτές.

Πέραν του Προέδρου της Επιτροπής, σε αυτή συμμετέχει ο ΔήμοςMετεώρων, με τρεις αντιδημάρχους, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, το οποίο θα έχει την ευθύνη του συντονισμού, καθώς και φορείς της περιοχής (ξενοδοχεία, εστίαση, επιμελητήριο κλπ.), αλλά και πολίτες αναλόγως των δράσεων που κάθε φορά θα προκρίνει.

Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να τονιστεί η μεγάλη υπευθυνότητα και ενεργητικότητα, με την οποία ο Δήμος και προσωπικά ο Δήμαρχος, κ. ΛευτέρηςΑβραμόπουλος, συμμετέχει στην όλη διαδικασία, γεγονός που όχι μόνο τιμά τον ίδιο, αλλά προεξοφλεί και την επιτυχία της.

Είμαστε βέβαιοι, ότι μετά τη μεγάλη επιτυχία της περσινής 1ηςΠανελλήνιας Γιορτής Τρούφας, η οποία μάλιστα βραβεύτηκε με χρυσό βραβείο, στον μεγαλύτερο θεσμό ελληνικών βραβεύσεων,τα TourismAwards 2024,ότι και η φετινή γιορτή, θα βαδίσει στον ίδιο δρόμο.

Τις επόμενες ημέρες, η επιτροπή θα πραγματοποιήσει την πρώτη της συνεδρίαση.

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών

Προηγούμενο Άρθρο

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Γούνας-Ιματισμού-Κλωστοϋφαντουργίας Ν. Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Κοζάνη: Τοποθετήθηκε «ο πεινασμένος κάδος» – Ανακύκλωση για ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές

Τελευταία από Εκδηλώσεις