fonikastorias.gr: Τρισάγιο τέλεσε ο Μ/Σ «Αρμονία» Καστοριάς στη μνήμη των Αδελφών Εμμανουήλ

Στις 24 Ιουνίου 1798 στον πύργο Νεμπόισα του Βελιγραδίου, βρίσκουν φρικτό θάνατο ο Ρήγας Φεραίος και οι σύντροφοί του μεταξύ των οποίων ήταν και οι Καστοριανοί Αδελφοί Εμμανουήλ.

Ο Μ/Σ «Αρμονία» θέλοντας να τιμήσει την μνήμη των δύο αυτών νέων που έδωσαν την ζωή τους για την πατρίδα, τέλεσε  χθές το απόγευμα Τρισάγιο στον χώρο του αρχοντικού Αδελφών Εμμανουήλ.

«Είναι ένας φόρος τιμής γι’ αυτά τα δύο παιδιά, δύο σημαντικές προσωπικότητες. Πρέπει να παραδειγματιζόμαστε κι εμείς αλλά και οι επόμενες γενιές από την θυσία τους». Τόνισε ο πρόεδρος του Μ/Σ «Αρμονία» Μιχάλης Ζήλας, ο οποίος ανέφερε ότι στόχος του συλλόγου είναι να τελείται κάθε χρόνο στον χώρο του αρχοντικού Τρισάγιο στην μνήμη των Αδελφών Εμμανουήλ.

fonikastorias.gr Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Ημερήσια εκδρομή με το Fourkiotis Tours και το Σύλλογο Υποτροφιών Καστοριάς!

Επόμενο Άρθρο

Επιστολή του Αντιπεριφερειαρχή Καστοριάς προς τον Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και τον Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α για αποζημιώσεις καλλιεργητών

Τελευταία από Τοπικά Νέα