Επιμελητήριο Καστοριάς: Διοργανωση εκδήλωσης “Κάποτε γνώρισα μια λίμνη…”

/

Σας ενημερώνουμε ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροχωρίου «’Εμπνοος» διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την πολυθεματική – πολιτιστική εκδήλωση «Κάποτε γνώρισα μια λίμνη…», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Αυγούστου 2026 στην προβλήτα Μαυροχωρίου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα φιλοξενηθούν παρουσιάσεις τοπικών βιολογικών και καινοτόμων προϊόντων διατροφής, έκθεση βιβλίου, δράσεις πολιτισμού, εκθέσεις φωτογραφίας, παρουσιάσεις συγγραφέων και μουσικών σχημάτων, καθώς και μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ο Σύλλογος απευθύνει πρόσκληση προς τις επιχειρήσεις της περιοχής που επιθυμούν να συμμετάσχουν παρουσιάζοντας και προβάλλοντας τα προϊόντα τους στο κοινό. Για τους συμμετέχοντες θα παρέχονται ηλεκτρολογική υποστήριξη, τέντες σκίασης, καθώς και βάσεις/επιφάνειες έκθεσης των προϊόντων.

Η δράση αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία προβολής των τοπικών επιχειρήσεων και ανάδειξης της τοπικής παραγωγής και επιχειρηματικότητας μέσα από ένα ιδιαίτερα δημοφιλές πολιτιστικό γεγονός της περιοχής.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους επικοινωνώντας με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυροχωρίου στο τηλ.: 697 777 7157 μέχρι τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2027.

Επιμελητήριο Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Τιμητική Βράβευση Στελεχών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Π.Ε. Καστοριάς λόγω Συνταξιοδότησης

Επόμενο Άρθρο

Η Δυτική Μακεδονία στο επίκεντρο της διεθνούς ακαδημαϊκής εκπαίδευσης (φωτογραφίες)

Τελευταία από Εκδηλώσεις