Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς: Ευρωπαϊκή Ημέρα Συντήρησης 2025

Σήμερα στο πλαίσιο της συμμετοχής του Τμήματος Συντήρησης της ΕΦΑ Καστοριάς στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Συντήρησης στην ενότητα Παρουσίαση καλών πρακτικών σε ιστάμενα μνημεία παρουσιάζουμε: «Το χρονικό των εργασιών συντήρησης στο Ι.Ν. Αγίου Λουκά Καστοριάς.»
Μέσα από το ολιγόλεπτο βίντεο ο θεατής θα μπορέσει να ενημερωθεί για τα στάδια των εργασιών συντήρησης που πραγματοποιήθηκαν στον Ι.Ν. Αγίου Λουκά Καστοριάς, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-2020. Πρόκειται για το μοναδικό μνημείο στην πόλη, που διαθέτει ζωγραφική στην οροφή και τοιχογραφίες μιας ιδιαίτερης τεχνοτροπίας. Επίσης θα διαπιστώσει την σπουδαιότητα της επιστήμης της συντήρησης στην διάσωση της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Προηγούμενο Άρθρο

Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ» για το διάστημα 17-19 Οκτωβρίου 2025

Επόμενο Άρθρο

Το fonikastorias.gr κληρώνει προσκλήσεις για την παιδική θεατρική παράσταση «Ο Γουίνι και οι φίλοι του σε νέες περιπέτειες!»

Τελευταία από Τοπικά Νέα