The Comic Con 4 | Το κορυφαίο comic convention επιστρέφει στην Θεσ/νίκη!

/

Το απόλυτο φεστιβάλ για τους εντός και εκτός συνόρων φίλους των κόμικς, του animation, των role playing και των video games επιστρέφει ακόμη μεγαλύτερο.

Για τρεις ολόκληρες ημέρες (04-06.05.2018), στο ολοκαίνουργιο «σπίτι» του, στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της ΔΕΘ-Helexpo, το 4ο Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con» έρχεται να συγκεντρώσει κάτω από μία στέγη όλους τους επαγγελματίες και τους λάτρεις των κόμικς από την Ελλάδα και τις όμορες χώρες, φέρνοντας το κοινό σε επαφή με ό,τι νεότερο «παίζει» στον συγκεκριμένο χώρο στο εξωτερικό.

Στο τριήμερο της λειτουργίας του παρουσιάζει διάσημους δημιουργούς και cosplayers από ολόκληρο τον κόσμο, πολλές εκπλήξεις, μοναδικά events, workshops & masterclasses, διαγωνισμούς, χάπενινγκς και απίστευτα δώρα.

Πληροφορίες

 

Ωράριο λειτουργίας:

Παρασκευή 04/05/2018: 10.00-21.00

Σάββατο 05/05/2018: 10.00-21.00

Κυριακή 06/05/2018: 10.00-20.00

Τιμές εισιτηρίων:

7 ευρώ: εισιτήριο ημέρας. Επιτρέπει την είσοδο και την έξοδο στον χώρο του συνεδριακού κέντρου μόνο για μία ημέρα (της επιλογής σας).

12 ευρώ: early bird εισιτήριο τριημέρου (προσοχή, περιορισμένος αριθμός). Επιτρέπει την είσοδο και την έξοδο στον χώρο του συνεδριακού κέντρου και τις τρεις ημέρες της διοργάνωσης.

14 ευρώ: εισιτήριο τριημέρου (ταμείο). Επιτρέπει την είσοδο και την έξοδο στον χώρο του συνεδριακού κέντρου και τις τρεις ημέρες της διοργάνωσης.

Κάθε παιδί έως 12 ετών δικαιούται ελεύθερη είσοδο εφόσον συνοδεύεται από γονέα ή κηδεμόνα. Για κάθε επιπλέον παιδί απαιτείται η αγορά εισιτηρίου αξίας τριών ευρώ.

Άτομα με ειδικές ανάγκες εισέρχονται δωρεάν με την επίδειξη της σχετικής ταυτότητας.

Προηγούμενο Άρθρο

Η ταινία “Dark City” από την Κινηματογραφική Λέσχη Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Συνελήφθησαν 2 άτομα για μεταφορά 73,4 κιλών ακατέργαστης κάνναβης (φωτο)

Τελευταία από Εκδηλώσεις