Ομίχλη Crew: Οι πραγματικοί λόγοι που δεν πραγματοποιήθηκε το 4ο X-Fest

Με τις τρείς μηνύσεις και καταγγελίες που δεχτήκαμε τα τρία βράδια στο φεστιβάλ που διοργανώσαμε περσυ το καλοκαίρι (3ο X fest )μας έδωσαν να καταλάβουμε πως ο κόσμος της πόλης δεν θέλει προσπάθειες που επεμβαίνουν στη ρουτίνα του απο ομάδες νέων ανθρώπων με όρεξη, δημιουργικότητα και όραμα να ζωντανέψουν την πόλη μας η οποία χρονο με το χρονο σβήνει.

Επίσης με την μηδενική βοήθεια που υπήρχε από τους αρμόδιους του δήμου κατανοήσαμε πολύ καλά εμείς οι ενεργοί νέοι πως δεν τους ενδιαφέρει η πόλη μας να γίνει πιο ζωντανή και οι νέοι άνθρωποι που έχουν παραμείνει στη πόλη να νιώσουν δημιουργικοί!

Έτσι με πρωτοβουλία που πήραμε να διοργανώσουμε σχεδόν μόνοι μας ένα πρωτότυπο φεστιβάλ για τα δεδομένα της Ελλάδας πόσο μάλλον για την πόλη μας, θέλουμε να αφυπνίσουμε τους αρμόδιους και να τους δείξουμε ότι η πόλη έχει πολλά να δώσει στην νεολαία της Καστοριάς αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Εσείς αντίθετα θέλετε
να μην ξανακάνουμε μπάνιο στην λίμνη τα καλοκαίρια, ούτε να ακούμε δυνατή μουσική τα βράδια ούτε να κανουμε οποιαδήποτε αλλη προσπάθεια αναδειξης της πολης μας και της περιοχης μας, επίσης δεν θέλετε να ξανά μαζευτούμε ποτέ τόσο πολύς κόσμος για να περάσουμε πραγματικά καλά και να χαρούμε τις ομορφιές της πόλης στην οποία μας μεγαλώσατε.

Πρέπει λοιπόν να σεβαστείτε αυτό που θέλουμε να ζήσουμε και να μας αφήνετε να εκφραζόμαστε όπως επιθυμούμε και μας αρμόζει σαν νέοι που είμαστε. Θέλουμε ακόμα να σεβαστείτε την νεανική ζωή μας(λίγο πιο έντονη από την δίκη σας) και να καταλάβετε πως δεν θα είμαστε για πολύ ακόμα νέοι!!!

Η πόλη ηταν δικιά σας ως τώρα και δικιά μας από εδώ και πέρα. Να είστε λοιπόν σίγουροι ότι εμείς θα την στηρίξουμε, θα την αναδείξουμε και θα την κάνουμε καλύτερη από ότι την αφήσατε εσείς!!!

Με μεγάλη εκτίμηση,
Σύλλογος Εναλλακτικών Δράσεων Καστοριάς
Ομιχλη Crew

Προηγούμενο Άρθρο

Τελετή βράβευσης των Αριστούχων Μαθητών Β/θμιας Εκπ/σης της Π.Ε. Καστοριάς (φωτο)

Επόμενο Άρθρο

Δήμος Άργους Ορεστικού: Διευκρινήσεις για το πόσιμο νερό στην Τ.Κ. Αμπελοκήπων | Εξώδικο στον Σωτ. Αδαμόπουλο!

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Τί τρέχει στη Μητροπόλεως;

Οδός Μητροπόλεως,περαστικοί διαβάτες στέκονται απέναντι στις άδειες βιτρίνες και συνομιλούν με τα είδωλά τους. Τετάρτη 24