Συνελήφθησαν -3- άτομα στην Φλώρινα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθες (11-09-2021) τις μεσημβρινές ώρες στην Φλώρινα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, τρεις (3) ημεδαποί, δύο άνδρες ηλικίας 25 και 30 ετών και μία γυναίκα 39 ετών, για αγορά, πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 25χρονο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -2,5- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία είχε προμηθευτεί, έναντι χρηματικής αμοιβής, από τον 30χρονο.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της 39χρονης, η οποία συνοικεί με τον 30χρονο στην Φλώρινα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -16,5- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και -107- δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών.

Προηγούμενο Άρθρο

Κεραμέως – Πώς θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα – Στόχος η διά ζώσης εκπαίδευση για τα παιδιά

Επόμενο Άρθρο

1.319 νέα κρούσματα κορωνοίού σήμερα στην χώρα μας – 11 στην ΠΕ Καστοριάς

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Ξεκινά το Επαγγελματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Σύγχρονα ηλεκτρικά Δίκτυα Διανομής – ΔΕΔΔΗΕ» σε συνεργασία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τον ΔΕΔΔΗΕ

Με επίκεντρο την  ενεργειακή μετάβαση και την καινοτομία, και αξιοποιώντας τις δυνατότητες του νέου θεσμικού πλαισίου