Κατακλύστηκε από κόσμο η κεντρική πλατεία Άργους Ορεστικού κατά τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου (φωτογραφίες)

/

Κατάμεστη ήταν χθες, Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, η κεντρική πλατεία Άργους Ορεστικού κατά τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν τον χώρο και απόλαυσαν τη ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα που σήμανε την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων. Τα παιδιά με ιδιαίτερη φαντασία, αγάπη και ενθουσιασμό κρέμασαν στο δέντρο τις κάρτες τους και έστειλαν τα δικά τους μηνύματα, δείχνοντας σε όλους το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

Το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση έδωσε ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, αφού ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, γεμάτα αλληλεγγύη, συμπόνια και αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Έτσι, χιλιάδες λαμπιόνια φώτισαν και φέτος την κεντρική πλατεία της πόλης και τα πυροτεχνήματα πρόσφεραν ένα εντυπωσιακό θέαμα, ενώ χριστουγεννιάτικες μελωδίες έψαλλε η Φιλαρμονική του Δήμου.

Δ/Τ Δήμου Άργους Ορεστικού

Προηγούμενο Άρθρο

Σχολικά είδη θα αναδιανέμει ο Δήμος Καστοριάς στο πλαίσιο του ΤΕΒΑ

Επόμενο Άρθρο

Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για την κατασκευή ξύλινου δαπέδου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δ.Κ. Μεσοποταμίας

Τελευταία από Εκδηλώσεις

«Με τα φτερά του βιβλίου»: Εκδήλωση για τη φιλαναγνωσία στο Αμφιθέατρο «Φίλιππος Πετσάλνικος» στην Καστοριά από το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, η Βιβλιοθήκη και το Κέντρο Πληροφόρησης, η Ολιστική Μέριμνα και το Εργαστήρι Βιβλίου BookLab του Πανεπιστημίου Δυτικής