Χ. Γκοσλιόπουλος: “Τρέχουμε να προλάβουμε να εντάξουμε 10 νέα έργα στο ΕΣΠΑ”

 

“Το 2014 παρέδωσα πλεόνασμα και το 2019 παρέλαβα έλλειμμα”, σε αυτό αναφέρθηκε στην αρχή της συνέντευξής του ο Δήμαρχος Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος.

Αυτό που τόνισε ο κ. Γκοσλιόπουλος είναι ότι παρέλαβε έναν Δήμο με χρέη και τελευταίο στις απορροφήσεις κονδυλίων του “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ” (όπως δείχνει και το σχετικό διάγραμμα παρακάτω) και σημείωσε ότι πρέπει να κάνουν “αγώνα δρόμου” για να ενταχθούν 10 νέα έργα στο ΕΣΠΑ με την επιφύλαξη ότι ίσως δεν πραγματοποιηθούν όλα γιατί δεν διατίθενται πολλά κονδύλια ούτως ώστε να υλοποιηθούν.

Επίσης αναφέρθηκε στις κινήσεις που έγιναν και τις μελέτες που θα ακολουθήσουν για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα όπως το Φράγμα Νεστορίου, αλλά και για την ένταξη έργων στο τρέχον πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ”

Ακολουθούν αναλυτικά έγγραφα με στοιχεία για το τί παρέλαβε, τί σχεδιάζει και ποιές είναι οι άμεσες κινήσεις του νέου Δήμου Νεστορίου.

Δημήτρης Σ. Ιατρού

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΙΚ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΑΜΕΙΟΥ1 (1)

ΕΙΚΟΝΑ ΤΑΜΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ 31-8-2014 ΓΙΑ ΓΚΟΣΛΙΟΠΟΥΛΟ (1)

Τεχνικός τομέας2 (1)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (1)

Προτεραιότητες σε επίπεδο νέων έργων (1)

 

Προηγούμενο Άρθρο

Πρόσκληση στη 2η ενημερωτική συνάντηση στο πλαίσιο Ανάπτυξης Προγραμμάτων Special Olympics Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας

Επόμενο Άρθρο

Ολυμπία Τελιγιορίδου: Πρέπει να σταματήσει το έγκλημα που διαπράττει η Τουρκία στη Συρία

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστ/κών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα στην Π.Ε. Καστοριάς (20-25/1/20)

Δευτέρα (20-01-2020) και ώρες από 15.00 έως 22.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:Καστοριά-Δισπηλιό-Μαυροχώρι-Πολυκάρπη-Τοιχιό-Μεταμόρφωση-Φωτεινή-Σταυροπόταμος-Μελισσότοπος-Βασιλειάδα-Βέργα-Κλεισούρα-Λιθιά-Κορησός-Αμπελόκηποι- Μηλίτσα-Κωσταράζι-Βογατσικό-Γέρμας-Δισπηλιό-Καστοριά. Τρίτη (21-01-2020)