Υπογραφή Εντάξεων Πράξεων δύο (2) έργων εξοικονόμησης ενέργειας

/

Τις Εντάξεις Πράξεων δύο (2) έργων εξοικονόμησης ενέργειας, συνολικού προϋπολογισμού 701.772,16€, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, κ. Γιώργος Κασαπίδης, σήμερα Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021.

Αναλυτικότερα, αφορά στις εντάξεις των παρακάτω Πράξεων:

  • «Εξοικονόμηση ενέργειας στον δημοτικό φωτισμό των Δ.Ε. Αγ. Αναργύρων και Μακεδνών του Δήμου Καστοριάς, με την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων νέας τεχνολογίας LED».

Δικαιούχος της πράξης είναι ο Δήμος Καστοριάς και ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 521.000,00€.

  • «Εξοικονόμηση ενέργειας στον δημοτικό φωτισμό του Δήμου Κοζάνης, στις περιοχές ΟΧΕ Προτεραιότητας Α». Δικαιούχος είναι ο Δήμος Κοζάνης με το έργο να αφορά σε εργασίες αναβάθμισης του δημοτικού φωτισμού με την τοποθέτηση φωτιστικών LED. Οι παρεμβάσεις θα γίνουν στους οικισμούς Αμυγδαλιά, Ανατολή, Σταυρωτή, Κοντοβούνι, Σπάρτο, Καισαρειά, Ρύμνιο και Αιανή, με τον προϋπολογισμό να ανέρχεται σε772,16€.

Τα έργα εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Η Περιφερειακή Αρχή,  προχωράει με αποφασιστικότητα στην υλοποίηση έργων εξοικονόμησης ενέργειας με σκοπό το «Πρασίνισμα» της Περιφέρειας και τη μείωση του ενεργειακού κόστους.

ΠΔΜ

Προηγούμενο Άρθρο

Με νίκη επί των Αετών Βέροιας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το 2021 ο Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΡΟΣΙΣ

Επόμενο Άρθρο

Ολοκλήρωση διαδικασιών αποπληρωμής Νέων Γεωργών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Περιφ. Δ/νση Εκπ/σης Δυτ. Μακεδονίας: «Προπαρασκευαστική επίσκεψη στην Πολωνία στο πλαίσιο του Διαπιστευμένου Σχεδίου Κινητικότητας Erasmus+ KA1 2021 –Σχολική Εκπαίδευση”» (φωτο)

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίαςπραγματοποίησε προπαρασκευαστική επίσκεψη στην πόλη Bialystokτης Πολωνίας από τις 16 έως

Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις για τον Γ΄ κύκλο του προγράμματος επιδότησης της εργασίας 5.000 ανέργων 30 ετών και άνω, με έμφαση στις γυναίκες, σε 6 περιφέρειες

 Οι αιτήσεις επιχειρήσεων για τον Γ’ κύκλο της δράσης «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση ανέργων