Την άμεση προσφυγή στις κάλπες ζήτησε κλιμάκιο βουλευτων της Ν.Δ. από την Καστοριά (φωτο)

κατηγορία : Τοπικά Νέα από

Άμεση προσφυγή στις κάλπες, ζήτησε το κλιμάκιο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποίησε χθες περιοδεία στην Καστοριά.

Το κλιμάκιο αποτελούσαν οι βουλευτές: Κώστας Γκιουλέκας, Απόστολος Βεσυρόπουλος και Φωτεινή Αραμπατζή, οι οποίοι με τη βουλευτή του Νομού μας Μαρία Αντωνίου, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Στέργιο Αδάμ και άλλα τοπικά κομματικά στελέχη, πραγματοποίησαν σειρά επισκέψεων σε δομές και συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς της περιοχής μας με αφορμή την επίσκεψη και ομιλία του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Έσπερος», κατηγόρησαν την κυβέρνηση για ανικανότητα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «βούλιαξε την Ελλάδα σ’ ένα μοναδικό τέλμα».

«Το μήνυμα από την κοινωνία της Καστοριάς είναι ένα. Επιτέλους, τέλος. Βάλτε ένα τέλος σ’ αυτή την κατρακύλα. Δεν μπορούμε άλλο.

Η ανάπτυξη έχει τελματωθεί. Δεν προχωρεί τίποτα. Ένας χαρισματικός Νομός, ένας Νομός με πολλές ευαισθησίες αλλά και πάρα πολλές ευκαιρίες έχει μείνει τραγικά πίσω. Και ξέρετε; Αυτό το μήνυμα το παίρνουμε από ολόκληρη την Ελλάδα. Η κατάσταση είναι τραγική το διαπιστώνουμε κι αυτό αποτυπώνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Όλα τα ευρήματα οδηγούν ότι ο κόσμος δεν αντέχει άλλο.

Στέλνουμε το μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα από εδώ, από την ακριτική Καστοριά, ότι αν θέλει να προσφέρει μια θετική υπηρεσία στον τόπο αυτόν, είναι να επιταχύνει όσο το δυνατόν περισσότερο τις εξελίξεις.

Εμείς λοιπόν λέμε ότι αυτή η ανίκανη κυβέρνηση, δεν μπορεί να εκπροσωπήσει τον τόπο και πιστεύουμε ότι όσο το δυνατόν νωρίτερα φύγει, τόσο καλύτερα θα είναι για όλους μας», τόνισαν.

Σημείωσαν ακόμη, ότι η Νέα Δημοκρατία έχει όραμα και πρόγραμμα για τον τόπο και εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι μια δυνατή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, «Για να μπορέσουμε να ξαναφέρουμε την ελπίδα, να ξαναφέρουμε το χαμόγελο σ’ αυτόν τον τόπο. Επιτέλους, να δώσουμε τις χαμένες ευκαιρίες στους Έλληνες», Όπως είπαν χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά το πέρας της συνέντευξης, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποίησαν σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Έσπερος», πολιτική ομιλία σε στελέχη και μέλη του κόμματος.

Ε.Ψ.

Το σχόλιο της Μαρίας Αντωνίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Βρισκόμαστε μέσα στην κοινωνία, μαζί με τους πολίτες, ενώ η Κυβέρνηση κρύβεται.

Επενδύουμε στην Ελλάδα των έργων, της ενότητας και της προόδου, ενώ η Κυβέρνηση επενδύει στην πόλωση και το διχασμό.

Δίνουμε προτεραιότητα στα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας και σχεδιάζουμε μαζί της την επόμενη ημέρα.

Από την Γαλάζια Καστοριά στέλνουμε μήνυμα εθνικής αισιοδοξίας, αυτοπεποίθησης και πίστης στις δυνατότητες των Ελλήνων!»

Γραφείο Τύπου Μαρίας Αντωνίου