/

Συνάντηση του Πρύτανη Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας με τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας και τον Γενικό Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας

Συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη και τον Γενικό Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Αθανάσιο Κυριαζή πραγματοποίησε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητής Θεόδωρος Θεοδουλίδης.

Στόχος των συναντήσεων ήταν να παρουσιαστεί το Στρατηγικό Σχέδιο του Πανεπιστημίου, να τονιστεί o σημαίνων ρόλος του ενόψει της μετάβασης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη μεταλιγνιτική εποχή και να αναπτυχθούν οι άξονες γύρω από τους οποίους το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας θα μπορέσει να συμβάλει ώστε η μετάβαση αυτή να γίνει πιο δίκαιη.

Συζητήθηκαν εκτενώς οι εμβληματικές δράσεις που αφορούν το Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο του σχεδιαζόμενου Master Plan όπως το Πεδίο Ενεργειακής Έρευνας και Τεχνολογίας (Π.ΕΝ.Ε.Τ.), για το οποίο ήδη προετοιμάζονται οι πρώτες ενέργειες υλοποίησής του καθώς και οι προτάσεις του Πανεπιστημίου στο πλαίσιο της ανοιχτής πρόσκλησης του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης προς τους φορείς του Δημοσίου.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Προηγούμενο Άρθρο

Τεστ που ανιχνεύει τον κοροναϊό σε 5 λεπτά ανέπτυξε το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης

Επόμενο Άρθρο

Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού: Διαδικτυακά μαθήματα σε μέλλουσες Μητέρες

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία