Συνάντηση της Μαρίας Αντωνίου με το συντονιστικό όργανο των κινητοποιήσεων των αγροτών της Καστοριάς

Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου συναντήθηκε χθές στο πολιτικό της γραφείο με το συντονιστικό όργανο των κινητοποιήσεων των αγροτών της περιοχής μας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο και ειδικότερα της Καστοριάς για τις αποζημιώσεις των προϊόντων τους.

Η Μαρία Αντωνίου άκουσε με μεγάλη προσοχή τα αιτήματα, τόνισε ότι είναι στο πλευρό τους και δεσμεύτηκε να τα διαβιβάσει στους αρμόδιους υπουργούς και υπηρεσιακούς παράγοντες με τους οποίους θα γίνει προσπάθεια να πραγματοποιηθούν και συναντήσεις με εκπροσώπους των αγροτών της περιοχής μας.

Σημειώνεται ότι το προηγούμενο διάστημα η Βουλευτής Καστοριάς έχει πραγματοποιήσει συναντήσεις εργασίας στην Αθήνα, τόσο με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρη Αυγενάκη, όσο και με τον Υφυπουργό του ίδιου Υπουργείου Διονύση Σταμενίτη.

Γραφείο Μαρίας Αντωνίου

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα ήττα για την Καστοριά και μεγάλος προβληματισμός για τη συνέχεια

Επόμενο Άρθρο

Αύρα Γυναικών (Γράφει η Βιβή Φαρσαλιώτου+Ιατρού)

Τελευταία από Τοπικά Νέα

“Οι λιχουδιές της Όλγας”: Δείτε το σημερινό μενού 21/2

Καλημέρα  Το μενού σήμερα Τετάρτη στις λιχουδιές:Καλαμαράκια κοκκινιστάΚρεατόσουπαΓεμιστά λαδεράΚοτόπουλο γιουβέτσιΦασολάδαΜπριάμ λαχανικώνΨαρόσουπα Σαλάτες:Πικάντικη 4,00€Παντζάρια 4,00€Πράσινη σαλάτα (μαρούλι,κόκκινη