Συνάντηση της Ένωσης Αστ/κών Υπαλλήλων Καστοριάς με τον Γεν. Επιθεωρητή Βορ. Ελλάδος

/

Τη Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 αντιπροσωπεία του Σωματείου μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, το Γενικό Γραμματέα και τον Αντιπρόεδρο πραγματοποίησε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με το Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Σκούμα Κωνσταντίνο.

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και τα θέματα που κυριάρχησαν αφορούσαν ζητήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α Καστοριάς.

Ειδικότερα από πλευράς του Σωματείου μας τέθηκε η ανάγκη ενίσχυσης (ή αντικατάστασης ) με δύο δίκυκλα για την ομάδα ΔΙ.ΑΣ , η άμεση αποκατάσταση ειδικού εξοπλισμού που χρησιμοποιούν οι Ομάδες Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος και Δίωξη Ναρκωτικών, η διευθέτηση του ζητήματος τακτικών μετακινήσεων της ομάδας Ο.Π.Κ.Ε προς ενίσχυση των νησιών Βορείου Αιγαίου καθώς και διάφορα άλλα ζητήματα που άπτονται της άμεσης αρμοδιότητας του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.

Ο κύριος Επιθεωρητής αφού εξήρε το έργο και τις προσπάθειες όλων των συναδέλφων, δήλωσε ότι συμμερίζεται τους προβληματισμούς μας και για ακόμη μία φορά έδωσε άμεσες λύσεις στα θέματα που του θέσαμε.

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

 

Προηγούμενο Άρθρο

Έκτακτο Δελτίο  Επιδείνωσης  καιρού από το Σάββατο (18-12-21) και την Κυριακή (19-12-21)

Επόμενο Άρθρο

26 νέα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα 17/12 στην ΠΕ Καστοριάς – Δείτε την κατανομή πανελλαδικά

Τελευταία από Ελλάδα

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων στήριξης για ένταξη προγραμμάτων στην Παρέμβαση Π2-58.5 “Προώθηση οίνων σε Τρίτες Χώρες” στo πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδίου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της Ελλάδας 2023-2027

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024, η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργών Εθνικής Οικονομίας και