/

Συμμετοχή της Ραδιολέσχης Καστοριάς στην μεγαλύτερη συγκέντρωση Προσκόπων που πραγματοποιείται “στον αέρα” – Jamboree on the Air

H Ραδιολέσχη Καστοριάς πιστή στο ραντεβού της με το Προσκοπικό Σώμα και συγκεκριμένα με το Σύστημα Προσκόπων Καστοριάς, θα συμμετάσχει και φέτος στην μεγαλύτερη συγκέντρωση Προσκόπων που πραγματοποιείται στον αέρα.

Το Jamboree on the Air αποτελεί την μεγαλύτερη Προσκοπική εκδήλωση που διεξάγεται στον αέρα.

Η εκπαιδευτική αυτή εκδήλωση συγκεντρώνει περισσότερα από 2 εκατομμύρια Προσκόπους κάθε χρόνο τον Οκτώβριο, για ένα Σαββατοκύριακο Προσκοπισμού και Φιλίας. Τα νέα παιδιά μαθαίνουν τις τεχνολογίες των επικοινωνιών και έχουν την δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τους συναδέλφους τους σε περισσότερες από 170 χώρες.

Ελάτε στο χώρο της Ραδιολέσχης Καστοριάς στο ΔΗΝΑΚ, ώστε να γνωρίσετε από κοντά τον μαγευτικό κόσμο των Ραδιοτηλεπικοινωνίων και του Προσκοπισμού.

Λόγω της κατάστασης του COVID-19, θα στηθεί υπαίθριο κιόσκι στο χώρο της Ραδιολέσχης Καστοριάς, ενώ θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας και την ασφάλεια των παρευρισκόμενων.

Προηγούμενο Άρθρο

Ο πρώτος Έλληνας που έκανε το ρωσικό εμβόλιο: Είμαι όπως ήμουν και πριν, καλά

Επόμενο Άρθρο

Στα μέσα Νοεμβρίου η σύνδεση του TAP με το δίκτυο φυσικού αερίου στη πόλη Puglia της Ιταλίας

Τελευταία από Εκδηλώσεις