Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καστοριά για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την τραγωδία στα Τέμπη (φωτο)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε  σήμερα  μπροστά από το κτίριο της Π.Ε Καστοριάς, στο πλαίσιο της  24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ με αφορμή τη συμπλήρωση ενός  χρόνου από την τραγωδία στα Τέμπη.

Η εκδήλωση, την οποία συντόνισε ο οργανωτικός γραμματέας του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Καστοριάς Κώστας Χατζηφωτιάδης,  ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής για τα  θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος και ακολούθησαν   χαιρετισμοί από εκπροσώπους μαθητών και  φορέων.

Συγκεκριμένα μίλησαν : μαθητές του ΕΠ.ΑΛ και Δημοτικών Σχολείων της  Καστοριάς , ο Παναγιώτης Γκίτσος ως εκπρόσωπος των φοιτητών,  ο Ανδρέας Αποστολίδης ως  εκπρόσωπος  του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Καστοριάς , ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ  Καστοριάς  Σπύρος Παρίσσης, ο Αλέξανδρος Τίγκας ως εκπρόσωπος του  Σωματείου Γουνεργατών  Καστοριάς, η πρόεδρος του  Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς Θάλεια Κώστα, η Αννέτα Γραμμένου ως εκπρόσωπος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ο Θωμάς Μόσχος ως εκπρόσωπος των αγροτών και ο  πρόεδρος του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Καστοριάς Στάθης Μασκαλίδης.

Όλοι τους,  απαίτησαν   την απόδοση ευθυνών και την τιμωρία των ενόχων. Ζήτησαν  ακόμη καλύτερους μισθούς, καλύτερες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στους  χώρους  εργασίας.

Μετά το πέρας της συγκέντρωσης, πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της πόλης.

fonikastorias.gr – Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Γνωριμία με το 10ο Πειραματικό Δ.Σ. Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Μνημόσυνο Τέμπη: Ξέσπασε σε κλάματα ο ιερέας που διάβασε τα ονόματα των 57 θυμάτων – «Αθάνατοι» φώναξαν οι συγγενείς

Τελευταία από Τοπικά Νέα