Στις 20:30 σήμερα η συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ

/

ΠΥΞ ΛΑΞ ζωντανά στο Δάσος Μεσοποταμίας

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ | ΔΑΣΟΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Ώρα προσέλευσης 20:00

‘Ωρα έναρξης 20:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : 15€ ταμείο.

Μετά την αναβολή της συναυλίας λόγω καιρόυ, αυτή μεταφέρεται για το Σάββατο, 18 Ιουνίου.

Τα εισιτήρια που έχετε ήδη στη κατοχή σας, ισχύουν και για τη νέα ημερομηνία.

Νέα προπώληση ΔΕ θα διεξαχθεί.

Εισιτήρια θα υπάρχουν στο ταμέιο στη τιμή των 15€.

*Άτομα ηλίκιας κατω των 10 ετών δεν απαιτείται η αγορά εισιτηρίου, αλλά η είσοδο σε αυτήν θα γίνεται με τον κηδεμόνα του.

______

ΠΥΞ ΛΑΞ – Καλοκαίρι 2022

Όπου υπάρχουν Άνθρωποι

Όσο υπάρχουν Άνθρωποι

Το Ταξίδι θα συνεχίζεται….

Σήμερα που η ζωή επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητά της, οι Πυξ Λαξ έρχονται να μας θυμίσουν τις παλιές μας συνήθειες, τις διαχρονικές μας αξίες, τη σημασία της μουσικής, της πιο κοινωνικής καλλιτεχνικής έκφρασης. Της πιο ανθρώπινης. Αυτής που συνδέει ήχο και λόγο. Που παρηγορεί. Που εμπνέει. Που μοιράζεται.

Οι ιστορικοί Πυξ Λαξ δεν έπαψαν ποτέ να μας κρατούν συντροφιά σε κάθε στιγμή της ζωής μας, είναι παρόντες στα εύκολα και στα δύσκολα. Δεν ξέχασαν στην τέχνη τους. Δε μας άφησαν ποτέ μόνους.

Και τώρα, οι Πυξ Λαξ ετοιμάζονται να αποδείξουν γιατί άντεξαν στο χρόνο και γιατί παραμένουν σταθερά οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού. Τα όργανα μπαίνουν μπροστά, τα δάχτυλα παίρνουν φωτιά, νέα θέματα και νέα τραγούδια. Τα φώτα ανάβουν. Η σκηνή ετοιμάζεται. Οι τεχνικοί στη θέση τους. Το κοινό προσέρχεται με ανυπομονησία. Οι Πυξ Λαξ σε νέες διαδρομές. Και το ταξίδι συνεχίζεται…..

Οι ίδιοι λένε ότι «κόντρα φύσηξε ο καιρός/κόντρα η εποχή» αλλά η πίστη τους στον Άνθρωπο παραμένει ζωντανή. Σε αυτόν πιστεύουν και σε αυτόν απευθύνονται. Γι’ αυτόν τραγουδούν και γι’ αυτόν επιστρέφουν στη σκηνή το καλοκαίρι του 2022.

Η πανδημία υποχωρεί και η ζωή αναδύεται και πάλι, ανανεωμένη και δυνατή. Οι παρέες κάνουν σχέδια ξανά, ημερομηνίες σημειώνονται, αποδράσεις προγραμματίζονται. Η μέρα μεγαλώνει και η μουσική επιστρέφει ζωντανή.

Και Πυξ Λαξ μας σπρώχνουν έξω από το σπίτι…Πυξ Λαξ και μας προσκαλούν σε ένα γιορταστικό καλοκαίρι, στις συναυλίες τους:

Όπου υπάρχουν Άνθρωποι, θα υπάρχει και η μουσική

Και οι ΠΥΞ ΛΑΞ θα είναι εκεί!

Προηγούμενο Άρθρο

Κλειστό σήμερα και αύριο το Σπήλαιο του Δράκου λόγω βλάβης στον ηλεκτροφωτισμό

Επόμενο Άρθρο

Τελετή απονομών των σημερινών αγώνων του TrimoreKastoria/ISOMAN 2022 (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Τελευταία από Εκδηλώσεις