Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Καστοριάς για συμμετοχή των μελών του στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

//

Σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων συμμετοχών του Επιμελητηρίου Καστοριάς με επιδότηση των  μελών του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σας προσκαλούμε και φέτος να συμμετέχετε στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Καστοριάς, που θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο της Κεντρικής  Ένωσης Επιμελητηρίων στην  85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και θα πραγματοποιηθεί στις 11-19 Σεπτεμβρίου 2021.

Η 85η ΔΕΘ στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι η Ελλάδα θα πλαισιώνεται και από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων ενώ σχεδιάζεται και η διοργάνωση Ημέρας Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.

Η επιβάρυνση θα ανέρχεται σε 34,00€ πλέον ΦΠΑ ανά τ.μ. και περιλαμβάνει την ενοικίαση του εκθεσιακού χώρου και την κατασκευή δομή τύπου 2.

Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Καστοριάς που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στον παρακάτω σύνδεσμο: http://services.helexpo.gr/form μέχρι την Παρασκευή 06.08.2021

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς τηλ.επικ. 2467027537 Υπεύθυνη κα Τογκαρίδου Κων/να.

ΕΚ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Ευχαριστίες του Προοδευτικού Συλλόγου Κυριών Καστοριάς (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Μουσική βραδιά σήμερα στο Απόζαρι

Τελευταία από Ελλάδα