Πιερρακάκης: Έρχεται η ψηφιακή ανανέωση των διαβατηρίων

Θέμα μερικών εβδομάδων δήλωσε ότι είναι η δυνατότητα ψηφιακής ανανέωσης των διαβατηρίων ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Θέμα χρόνου είναι η υλοποίηση του σχεδίου που θα δίνει τη δυνατότητα της ψηφιακής ανανέωσης των διαβατηρίων, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1, πρόκειται για έναν στόχο που θα υλοποιηθεί εντός του 2021, ξεκαθαρίζοντας πως η δυνατότητα το γνήσιο της υπογραφής να παρέχεται μέσω του gov.gr προκειμένου να αποσυμφορηθούν τα αστυνομικά τμήματα είναι θέμα μερικών εβδομάδων.

Σχετικά με την εφαρμογή MyHealth τόνισε ότι παρέχει στους πολίτες πλήρη πρόσβαση στο ιστορικό των ιατρικών συνταγών και παραπεμπτικών τους.

Δημιουργήσαμε αυτή την εφαρμογή για να βλέπει ο κάθε πολίτης όχι μόνο τη συνταγογράφηση του αλλά και να λαμβάνει ιατρικές βεβαιώσεις. Όποιος για παράδειγμα χρειαστεί βεβαίωση για το γυμναστήριο, μπορεί να τη βρει εκεί”.

Πηγή: news247.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Με την Πανηγυρική Εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού ξεκινά απόψε ο διήμερος εορτασμός του Δήμου Γρεβενών για τα «Ελευθέρια» της πόλης

Επόμενο Άρθρο

240.000€ για Παρεμβάσεις στο Δήμο Άργους Ορεστικού από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Τελευταία από Ελλάδα