Παράκληση Δήμου Καστοριάς για απομάκρυνση οχημάτων σε ένα κομμάτι της Μητροπόλεως για τις εορταστικές εκδηλώσεις απελευθέρωσης Καστοριάς

Όπως έχει γνωστοποιηθεί από το Πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την 107η Επέτειο Απελευθέρωσης της Καστοριάς, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ειδική εκδήλωση “μερικής αναπαράστασης” με τίτλο: «Η Καστοριά θυμάται, τιμά και αναβιώνει την Ιστορία της».

“21 Στρατιώτες, μεταξύ των οποίων και 3 έφιπποι, με στρατιωτικό ιματισμό της εποχής, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καστοριάς, διασχίζουν την οδό Μητροπόλεως, από το παλαιό Δημαρχείο (ζαχαροπλαστείο Καλαμπούκα), με προορισμό την Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς, όπου τους υποδέχονται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς, ο Δήμαρχος Καστοριάς, Κλήρος και Λαός. Γίνεται Θυροκόλληση Διατάγματος και Έπαρση Σημαίας.

Για τον λόγο αυτόν παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες είτε για την απομάκρυνση των οχημάτων τους, είτε για τη μη στάθμευση, κατά μήκος της συγκεκριμένης διαδρομής, τις ώρες από το πρωί της Κυριακής έως τις 12 το μεσημέρι.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού & Διεθνών Σχέσεων

Χρήστος Μουρατίδης

Προηγούμενο Άρθρο

Εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης του Άργους Ορεστικού από τον τουρκικό ζυγό

Επόμενο Άρθρο

Η κυβέρνηση αναστέλλει την λειτουργία όλων των πανεπιστημιακών τμημάτων που ίδρυσε ο ΣΥΡΙΖΑ - Αναστολή τμημάτων και στην Καστοριά!

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστ/κών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα στην Π.Ε. Καστοριάς (20-25/1/20)

Δευτέρα (20-01-2020) και ώρες από 15.00 έως 22.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:Καστοριά-Δισπηλιό-Μαυροχώρι-Πολυκάρπη-Τοιχιό-Μεταμόρφωση-Φωτεινή-Σταυροπόταμος-Μελισσότοπος-Βασιλειάδα-Βέργα-Κλεισούρα-Λιθιά-Κορησός-Αμπελόκηποι- Μηλίτσα-Κωσταράζι-Βογατσικό-Γέρμας-Δισπηλιό-Καστοριά. Τρίτη (21-01-2020)