Ο φωτογράφος Ηλίας Γεωργιάδης σήμερα στην Φωτογραφική Λέσχη Καστοριάς

Σήμερα στις 20:30 στον γνωστό πλέον χώρο του “Πολ. Συλ. Αθ. Χριστόπουλου” στην Πλ.Ομονοίας θα φιλοξενηθεί ο φωτογράφος Ηλίας Γεωργιάδης

Σύντομο Βιογραφικό :
Γεννημένος στη Βόρεια Ελλάδα, ο Ηλίας άρχισε να πειραματίζεται με το φωτογραφικό μέσο στην ηλικία των 19 ετών. Μετά από εκτεταμένα ταξίδια το 2011, σταματά τις πανεπιστημιακές σπουδές του και αρχίζει να φωτογραφίζει με εμμονή.

Το κύριο ενδιαφέρον του επικεντρώνεται στη βάση των σημερινών κοινωνικών και διαπροσωπικών θεμάτων για την ανθρώπινη φύση. Μια προσέγγιση βασισμένη στην Ευρώπη, που ξεκίνησε το 2012 στην Ελλάδα και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Η πρώτη σειρά του έργου του Ηλία με τίτλο  Over. State -“Μια ποιητική αναπαράσταση της υπαρξιακής αγωνίας και της ανθρώπινης περιπέτειας ενός νέου ατόμου σε ένα κόσμο που αλλάζει”- έχει προβληθεί σε διάφορα διεθνή φεστιβάλ(Ευρώπη-Ασία), ατομικές και ομαδικές εκθέσεις κι έχει παρουσιαστεί σε πολυάριθμες on-line και έντυπες δημοσιεύσεις.

Το 2019, το Over.State δημοσιεύτηκε ως μονογραφία από τον πρωτοποριακό εκδοτικό οίκο Blow Up Press (Βαρσοβία). Επί του παρόντος, ο Ηλίας εργάζεται στο νέο του βιβλίο που θα κυκλοφορήσει το 2020(Vialattea, Ρώμη).

kastoriaphotoclub.blogspot.com

Προηγούμενο Άρθρο

Οι τυχεροί λαχνοί από τον ετήσιο χορό της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Το ΕΤΑΚ Καστοριάς έκοψε την πίτα του (φωτο)

Τελευταία από Τοπικά Νέα