Ο Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς γιόρτασε την Ημέρα του Περιβάλλοντος (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

/

Σήμερα το πρωΐ, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας του Περιβάλλοντος, ο δραστήριο Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς, πραγματοποίησε, μιά πολύ όμορφη εκδήλωση, στον χώρο του Προφήτη Ηλία Καστοριάς.

Αρχικά, στον Ι. Ναό του Προφήτη Ηλία, με την συμμετοχή της θαυμάσιας Εκκλησιαστικής Χορωδίας του Μ/Σ «ΑΡΜΟΝΙΑ», τελέστηκε Θεία Λειτουργία, με αρτοκλασία.

Στην εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Χρήστος Κλαζίδης, αναφέρθηκε με μιά μεστή ομιλία, στο περιβάλλον και την προστασία του, προτρέποντας τους νέους να δείξουν μεγαλύτερη ευαισθησία σ’ αυτό, ενώ ευχαρίστησε, όλους όσοι συμπαρίστανται με οποιονδήποτε τρόπο, στο έργο του Συλλόγου.

Στη συνέχεια, ο συμπολίτης μας Σπύρος Καραπιστόλας, μετέφερε τους χαιρετισμούς και την αγάπη του πρός τον Σύλλογο, του διακεκριμένου Ομότιμου Καθηγητή Ιατρικής, συμπατριώτη μας, Λάζαρου Μπούτη, που βρέθηκε στην Καστοριά για την τριήμερη επιστημονική συνάντηση που έλαβε χώρα στη πόλη μας.

Η όμορφη εκδήλωση, ολοκληρώθηκε με απονομή τιμητικών πλακετών, για την μεγάλη τους προσφορά στον Σύλλογο και στην πόλη μας:

  • Βασίλειο Δανδή, για τους πρώτους κύκνους που έφερε στη λίμνη της Καστοριάς.
  • Νικόλαο Μπαλλή, για την μεγάλη του προσφορά ως πρόεδρος επί σειρά ετών του Συλλόγου και συνεχή συμπαραστάτη στο έργο του.
  • Καίτη Σουκαλοπούλου (την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η κόρη της Αλέκα Σουκαλοπούλου-Λάμπρου), για την εθελοντική συνεχή φροντίδα και περιποίηση του Ι. Ναού Αγίας Κυριακής (εξωκκλήσι στις γκαλιότρυπες).

Να σημειώσουμε, ότι στην εκδήλωση παρέστη και ο μακροβιότερος πρόεδρος του Συλλόγου, Σωτήριο Τόσκος, πρός τιμή του οποίου ήταν αφιερωμένη και η φωτογραφική έκθεση για το περιβάλλον, που λειτούργησε στον χώρο, ενώ στόν κόσμο, που τίμησε και φέτος τη γιορτή, μοιράστηκαν καλλωπιστικά φυτά από τον Σύλλογο των Φ.Π.

Προηγούμενο Άρθρο

2ο Δημ. Σχολείο Καστοριάς: Γιορτή Καλοκαιριού του Συλ. Γονέων & Κηδεμόνων (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Επόμενο Άρθρο

Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» (φωτογραφίες)

Τελευταία από Εκδηλώσεις