Ο Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς έκοψε την Βασιλόπιτά του (σειρά φωτογραφιών)

κατηγορία : Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Σήμερα το πρωΐ, ο Σύλλογος «Φίλοι του Περιβάλλοντος Καστοριάς» έκοψε την καθιερωμένη Βασιλόπιτά του, στο περίπτερό του, στον Αϊ – Θανάση στο βουνό, παρουσία, εκπροσώπου της Εκκκλησίας, που ευλόγησε την πίτα, της Βουλευτή Καστοριάς της Ν.Δ. Μαρίας Αντωνίου, του Αντιπεριφεριάρχη και του Δημάρχου Καστοριάς κ.κ. Σωτ. Αδαμόπουλου και Αν. Αγγελή, των πολιτιευτών του Νομού μας κ.κ. Αγνής Κανδύλη & Βασ. Τσιφλικιώτη, άλλων επισήμων, εκπροσώπων φορέων και πλήθους κόσμου.

Μετά τις ευλογίες της Εκκλησίας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Σπύρος Μυλωνάς, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, κατά τον οποίο αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Συλλόγου και παρότρυνε τις αρχές του τόπου να ενδιαφερθούν ακόμη περισσότερο για το περιβάλλον. Στη συνέχεια, χαιρετισμό απηύθυνε ο πρώην Δασάρχης Καστοριάς Αλεξ. Καρνάρας, ο οποίος πρόσφερε τα μέγιστα, κατά τη θητεία του, στο περιβάλλον της Καστοριάς, επισημαίνοντας πρός τις αρχές του τόπου, να δείξουν ιδιαίτερο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, για τη λίμνη.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί, από την βουλευτή του Νομού μας Μαρία Αντωνίου, τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτ. Αδαμόπουλο και τον Δήμαρχο Καστοριάς Αν. Αγγελή, ενώ χαιρετιστήρια επιστολή έστειλε η Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων – βουλευής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου, η οποία απουσίαζε.

Τυχερός της Βασιλόπιτας ήταν ο συμπολίτης μας Φώτης Πάτρας.

Να σημειώσουμε ότι και φέτος προσφέρθηκε ο καθιερωμένος νοστιμότατος πατσάς, – στο σερβίρισμα του οποίου βοήθησε, μαζί με τον Νικ. Σερσέμη και ο Γρηγ. Ρόντσης, όπως και άλλα μέλη του Συλλόγου – κρασί και άλλα εδέσματα.

Στέργιος Γ. Ιατρού