/

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς τίμησε τον ψυχολόγο Δρ. Βασίλη Κιοσσέ (φωτο)

Τον ψυχολόγο Δρ. Βασίλη Κιοσσέ, τίμησε ο Προοδευτικός  Σύλλογος Κυριών Καστοριάς , για το παγκόσμιο βραβείο καινοτομίας  2019  στην προσωποκεντρική  φροντίδα υγείας για το πρόγραμμα « Έλα στη θέση μου  γιατρέ», το οποίο έλαβε πρόσφατα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού  Συμβουλίου του Δημαρχείου Καστοριάς όπου   δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από τον κόσμο που παρευρέθηκε.

Στην αρχή,  η πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Καστοριάς  Νίνα Μπουρλή αναφέρθηκε στις δράσεις τις οποίες πραγματοποίησε ο  Σύλλογος κατά τη φετινή χρονιά.

Ακολούθησε η απονομή τιμητικής πλακέτας στον Δρ. Βασίλη Κιοσσέ.

Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό η αντιπρόεδρος του Ιατρικού  Συλλόγου Καστοριάς Βίκυ Μπουργανού, ενώ ο γ.γ του Συλλόγου Ιωάννης Σιώμος, διάβασε το βιογραφικό του κ. Κιοσσέ.

Ακολούθησε ομιλία του ψυχολόγου Δρ. Βασίλη Κιοσσέ  με θέμα την ενσυναίσθηση.

Να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη της ομιλία του  πήρε τον λόγο η κοινωνική λειτουργός Μαρία Παπαλαμπροπούλου η οποία εισήγαγε το κοινό  στο συγκεκριμένο θέμα .

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, διαβάστηκε  η επιστολή που απέστειλε ο  βουλευτής Νέας  Δημοκρατίας Καστοριάς  Ζήσης Τζηκαλάγιας, ο οποίος   λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Πρόταση του συνδυασμού "Τελευταία Ευκαιρία" για τα Δημοτικά Τέλη

Επόμενο Άρθρο

ΑΣΚ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του δημοσιογράφου Δ. Δέλλιου