Ολοκλήρωση διαδικασιών αποπληρωμής Νέων Γεωργών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα και εντός του προκαθορισμένου χρονοδιαγράμματος ολοκληρώθηκε για το έτος 2021 η απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων για την 1η Πρόσκληση του Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2014-2020 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, αγγίζοντας σε ποσοστό 100% την επίτευξη του στόχου αποπληρωμής των δικαιούχων που είχε τεθεί από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η στόχευση της Περιφερειακής Αρχής για την επιτάχυνση των διαδικασιών πληρωμών του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 σε συνδυασμό με την εντατική και επιστάμενη προσπάθεια που καταβλήθηκε από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, εξασφάλισαν την έγκαιρη καταβολή της β΄ δόσης – τελικής – σε συνολικά 734 νέους γεωργούς της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με τις συνολικές πληρωμές των δικαιούχων να ανέρχονται σε 4.300.800,00 €.

Μέσω της ανακατανομής των πιστώσεων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, η Περιφέρεια εξασφάλισε τη διάθεση επιπλέον πόρων και οι διαδικασίες για την καταβολή της τελικής δόσης στο σύνολο των δικαιούχων νέων γεωργών της 1ης Πρόσκλησης του Υπομέτρου 6.1 θα συνεχιστούν απρόσκοπτα και το επόμενο διάστημα.

ΠΔΜ

Προηγούμενο Άρθρο

Υπογραφή Εντάξεων Πράξεων δύο (2) έργων εξοικονόμησης ενέργειας

Επόμενο Άρθρο

15 νέα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα 20/12 στην ΠΕ Καστοριάς – Δείτε την κατανομή πανελλαδικά

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Περιφ. Δ/νση Εκπ/σης Δυτ. Μακεδονίας: «Προπαρασκευαστική επίσκεψη στην Πολωνία στο πλαίσιο του Διαπιστευμένου Σχεδίου Κινητικότητας Erasmus+ KA1 2021 –Σχολική Εκπαίδευση”» (φωτο)

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίαςπραγματοποίησε προπαρασκευαστική επίσκεψη στην πόλη Bialystokτης Πολωνίας από τις 16 έως

Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις για τον Γ΄ κύκλο του προγράμματος επιδότησης της εργασίας 5.000 ανέργων 30 ετών και άνω, με έμφαση στις γυναίκες, σε 6 περιφέρειες

 Οι αιτήσεις επιχειρήσεων για τον Γ’ κύκλο της δράσης «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση ανέργων