Νέα Σχολή Διαιτησίας από την ΕΠΣ Καστοριάς

κατηγορία : Αθλητικά από

Η ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στο πλαίσιο της ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού του σώματος της Διαιτησίας της Ένωσης,  διοργανώνει για μια ακόμη φορά νέα σχολή διαιτησίας, το ενδιαφέρον αυτή τη φορά είναι μεγάλο, αφού στην νέα αυτή σχολή συμμετέχουν  23 υποψήφιοι με το ενθαρρυντικό οι περισσότεροι να είναι νεαρά παιδιά.

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ανακοινώνεται ότι τα μαθήματα ξεκίνησαν την  Δευτέρα 22/10/2018 για την νέα Σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου,  που προκηρύχτηκε να λειτουργήσει από την  ΕΠΣ Καστοριάς. Τα μαθήματα θα γίνονται στην αίθουσα της Ένωσης το πρόγραμμα  και η ροή των μαθημάτων θα ανακοινωθεί το συντομότερο στους υποψήφιους και θα ολοκληρωθούν σε έναν μήνα περίπου, υπεύθυνοι εκπαίδευσης θα είναι τα μέλη της ΕΔ/ΕΠΣ και παρατηρητές διαιτησίας Β’ Κατηγορίας Γρηγόρης Ρόντσης και Σίμος Σπύρου.

Στη διάρκεια των μαθημάτων, θα κληθούν να διδάξουν στους υποψήφιους νέους διαιτητές άρθρα του Κανονισμού Διαιτησίας Ποδοσφαίρου, αναγνωρισμένα μέλη της Ελληνικής Διαιτησίας, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν.

Από το Τμήμα Εκπαίδευσης της  ΕΔ/ ΕΠΣ Καστοριάς ανακοινώνεται ότι το επόμενο μάθημα της Σχολής Διαιτησίας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 31-10-2018 και ώρα 20:00 στα γραφεία της Ένωσης.

ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ