Με οδηγό την αλληλεγγύη και την αγάπη τα φετινά Χριστούγεννα στο Άργος Ορεστικό

Χωρίς τις καθιερωμένες εκδηλώσεις θα ανάψει φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Άργους Ορεστικού στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Για την αποφυγή συνωστισμού θα φωταγωγηθεί με έναν λιτό και διαφορετικό τρόπο, παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου και της χορωδίας της Ορεστίδος, την Πέμπτη 09 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:30, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού.

Τα κλαδιά του ωστόσο, και φέτος, θα στολιστούν με τις ευχές των παιδιών, ώστε μέσα από τη δική τους αθωότητα, τη φαντασία και την αστείρευτη πίστη στο «μαγικό» να μπορέσουμε όλοι μας να αντλήσουμε δύναμη, ελπίδα και χαρά.

Καλούμε λοιπόν τους μικρούς μας φίλους να ετοιμάσουν τις κάρτες τους και να τις κρεμάσουν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας μέχρι και την Τετάρτη 08 Δεκεμβρίου, ώστε με το άναμμα του δέντρου την επόμενη μέρα να ζεστάνουν για ακόμη μια φορά τις καρδιές μας.

Με δεδομένη την επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα της περιοχής, ο Δήμος Άργους Ορεστικού αποφάσισε να αναβάλει και αυτή τη χρονιά τις εορταστικές εκδηλώσεις του δωδεκαημέρου.

Το ποσό που θα δαπανούνταν για την πραγματοποίησή τους, θα διατεθεί για την προμήθεια τροφίμων που θα διανεμηθούν σε ευπαθείς ομάδες και οικογένειες του Δήμου, καθώς και για την προμήθεια δώρων για όλα τα παιδιά του Βρεφικού, των Παιδικών, των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών, του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. και του ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

Δήμος Άργους Ορεστικού

Προηγούμενο Άρθρο

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας “ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ” | 02 – 12 – 2021

Επόμενο Άρθρο

Πρώτο κρούσμα της μετάλλαξης Όμικρον στην Ελλάδα – Εντοπίστηκε στην Κρήτη

Τελευταία από Τοπικά Νέα