Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται στην Καστοριά η “1η Έκθεση Έρευνας και Επιχειρηματικότητας r2b Kastoria” (φωτογραφίες)

/

Με τη συμμετοχή 18 επιχειρήσεων, ξεκίνησε σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο “Limneon” η “1η Έκθεση Έρευνας και Επιχειρηματικότητας r2b Kastoria” την οποία διοργανώνουν το Επιμελητήριο Καστοριάς και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα την επιχειρηματικότητα και την έρευνα, ενώ το απόγευμα, έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από πλευράς των εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων.

Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι περιηγήθηκαν το χώρο της έκθεσης.

“Θέλουμε η επιστημονική γνώση να περάσει στις επιχειρήσεις για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα”, δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς Χαράλαμπος Καραταγλιδης.

Είναι μία προσπάθεια η οποία πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι θα εγκαινιάσει μία νέα επαφή επιχειρηματικότητας και πανεπιστημιακής έρευνας”, ανέφερε ο καθηγητής του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Τσανακτσίδης.

Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι η συγκεκριμένη έκθεση να γίνει θεσμός.

Η διοργάνωση συνεχίζεται αύριο Κυριακή με συμμετοχή στις παρουσιάσεις των εκθετών και μετά το πέρας της θα ακολουθήσει περιήγηση στην Καστοριά, περίπλους της λίμνης, Προσκύνημα στην Παναγιά Μαυριώτισσα και επίσκεψη στον Νεολιθικό Λιμναίο Οικισμό του Δισπηλιού.

fonikastorias.gr Σ.Ι – Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

2.197 νέα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα στην χώρα μας – 36 ακόμα θάνατοι – 331 διασωληνωμένοι

Επόμενο Άρθρο

ΑΞΙΟΣ! – Σε κλίμα συγκίνησης η Χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλινίκου (φωτογραφίες)

Τελευταία από Οικονομία

Προτάσεις της Περιφερειακής Αρχής ΔΜ επί του Σχεδίου Νόμου του Υπ. Ανάπτυξης κι επενδύσεων με τον τίτλο «Δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση & ρύθμιση ειδικότερων ζητημάτων απολιγνιτοποίησης»

Αυτές είναι οι προτάσεις της Περιφερειακής Αρχής επί του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης κι επενδύσεων