Κατάθεση προτεινόμενης τροπολογίας για επιχορήγηση κτηνοτρόφων

Με υπογραφές των Τομεάρχη και Αν. Τομεάρχη Αγροτ. Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Αραχωβίτη και Β. Κόκκαλη, της βουλευτού Καστοριάς Ολ. Τελιγιορίδου και άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατατίθεται σήμερα στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης «Επενδύω στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις» προτεινόμενη τροπολογία με την οποία θα καταβληθεί η επιχορήγηση που δικαιούνται οι κτηνοτρόφοι της χώρας κατά τα έτη 2014 και 2015 και που δεν έλαβαν, χωρίς δική τους υπαιτιότητα, επειδή δεν είχαν γίνει οι σχετικοί εργαστηριακοί έλεγχοι στα ζώα τους από τις αρμόδιες κτηνιατρικές αρχές για πιθανό θάνατο των βοειδών, προβάτων και αιγών από μεταδοτικές σπογγώδεις εγκεφαλοπάθειες (ΜΣΕ) και σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια βοοειδών (ΣΕΒ).

Εφόσον ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων την κάνει δεκτή, θα αρθεί και η αδικία για τους κτηνοτρόφους που ενώ έχασαν ζωικό κεφάλαιο δεν έλαβαν την προβλεπόμενη επιχορήγηση.

Δελτίο Τύπου

Πρώην ΥΠΑΑΤ – Τομεάρχη Αγροτ. Ανάπτυξης ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Στ. Αραχωβίτη

Προηγούμενο Άρθρο

Ολυμπία Τελιγιορίδου: Πρέπει να σταματήσει το έγκλημα που διαπράττει η Τουρκία στη Συρία

Επόμενο Άρθρο

Επίσημα κατατέθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση η πρόταση της Δυτ. Μακεδονίας για εφαρμογές και επενδύσεις στην τεχνολογία υδρογόνο

Τελευταία από Ελλάδα