Καλωσόρισμα Πρωτοετών Φοιτητών Καστοριάς 2019

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Καλωσόρισμα των πρωτοετών φοιτητών την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου όπου για ακόμα μια χρονιά οι φοιτητικοί σύλλογοι υποδέχθηκαν τους πρωτοετείς φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι δράσεις των φοιτητικών συλλόγων ώστε οι νέοι φοιτητές να γνωρίσουν τους νέους τους συμφοιτητές και να δουν τις δραστηριότητες που μπορούν να ακολουθήσουν στο νέο τους ξεκίνημα. Στις 9/10 διοργανώθηκε από το φοιτητικό παράρτημα του ΙΕΕΕ του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας η ημερίδα με τίτλο IEEE Day ώστε οι νέοι φοιτητές να γνωρίσουν τον Παγκόσμιο οργανισμό του ΙΕΕΕ και τις νέες τεχνολογίες που κυκλοφορούν.

Οι επόμενες δράσεις είναι από το ESN Western Macedonia που θα πραγματοποιήσει  θεματικό party 90s στις 11 Οκτωβρίου στο Zaza Coffee & Spirits. Όπως επίσης και οι Σύλλογοι Κρητών Φοιτητών Καστοριάς «Η Μεγαλόνησος» και Ποντίων Σπουδαστών Καστοριάς «Οι Ακρίτες» που θα πραγματοποιήσουν Κρητικοποντιακό γλέντι στις 15 Οκτωβρίου στο Κυλικείο του Πανεπιστημίου στην Καστοριά. Τέλος την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου θα κλείσουν οι εκδηλώσεις με την Εθελοντική Αιμοδοσία που θα διεξαχθεί με τον Σύλλογο Αιμοδοσίας Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Ν.Καστοριάς «Η Μελωδία της Καρδιάς» στην Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου στην Καστοριά.

Το ταξίδι τους στη γνώση μόλις άρχισε, ένας νέος συναρπαστικός κόσμος τους περιμένει να τον γνωρίσουν, να τον εξερευνήσουν, να τον κάνουν δικό τους. Εμείς, ως φοιτητικοί σύλλογοι, αλλά και ως μεγαλύτεροι συμφοιτητές τους θα είμαστε δίπλα τους σε όλη αυτή τη διαδρομή για να τους βοηθήσουμε, να τους στηρίξουμε και να τους εμψυχώσουμε. Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά!

Δελτίο Τύπου φοιτητικών συλλόγων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά

Προηγούμενο Άρθρο

Η Ένωση Ασυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς συγχαίρει συναδέλφους της για την σύλληψη δραστών διακίνησης «ποικιλίας» ναρκωτικών

Επόμενο Άρθρο

Συνέντευξη Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην εκπομπή του Kontra Channel «Επί του πιεστηρίου» 9-10-2019 (vid)

Τελευταία από Τοπικά Νέα