Ιανός: Δύο νεκροί από τον κυκλώνα – Θρίλερ με 30 εγκλωβισμένους στα Φάρσαλα

Τεράστια προβλήματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας έχει προκαλέσει η επέλαση του Ιανού, ο οποίος τις τελευταίες ώρες «σαρώνει» τη χώρα.

Δυστυχώς το Σάββατο η χώρα θρήνησε τα πρώτα της θύματα από την φονική – όπως αποδεικνύεται – κακοκαιρία. Η πρώτη νεκρή καταγράφηκε στο χωριό Βασιλί των Φαρσάλων. Πρόκειται για μια γυναίκα που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, καθώς δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη μανία της φύσης.

Το δεύτερο θύμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι ένας κτηνοτρόφος που αγνοούνταν σε χωριό στην Καρδίτσα. Τελικά βρήκαν τον άνθρωπο νεκρό κοντά στο μαντρί του.

Επίσης, ακόμα μια γυναίκα αγνοείται στην Καρδίτσα. Πρόκειται για μία γυναίκα που αγνόησε με το όχημα της τις συστάσεις των αρμοδίων

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας, Γιώργο Λαδόπουλο, περίπου 30 άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι στον Σταυρό Φαρσάλων.

Οι καταστροφές σε όλη την Ελλάδα είναι τεράστιες αφού χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών και χωριά έχουν «βυθιστεί» στο νερό, ενώ πολλοί πολίτες εγκλωβίστηκαν, αφού έσπασαν φράγματα σε παρακείμενους ποταμούς, με το νερό να κατακλύει πόλεις και χωριά και να φτάνει ακόμη και σε ύψος μισού μέτρου.

in.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Ενημερωτική ημερίδα παρουσίασης του διασυνοριακού προγράμματος ACEL: «Ενδοεπιχειρησιακή επιτάχυνση για υφιστάμενες επιχειρήσεις & ανάπτυξη νέων προϊόντων & υπηρεσιών» (φωτο)

Επόμενο Άρθρο

«Αντίο Αδερφέ μου» - Νουβέλα (Γράφει ο Σπύρος Νίτσας)

Τελευταία από Ελλάδα