Ενημερωτική ημερίδα παρουσίασης του διασυνοριακού προγράμματος ACEL: «Ενδοεπιχειρησιακή επιτάχυνση για υφιστάμενες επιχειρήσεις & ανάπτυξη νέων προϊόντων & υπηρεσιών» (φωτο)

//

Ενημερωτική ημερίδα πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο αμφιθέατρο της Π.Ε Καστοριάς.

Την διοργανώνει η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας με σκοπό την παρουσίαση του έργου του διασυνοριακού προγράμματος ACEL: «Ενδοεπιχειρησιακή επιτάχυνση για υφιστάμενες επιχειρήσεις και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών», το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας INTERREG IPA 2 Ελλάδα – Αλβανία.

Όπως ανέφεραν, ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και πρόεδρος της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Βαβλιάρας, ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος και η Δρ. Παρασκευή Γκιούρκα (Innovation Strategist, τo πρόγραμμα αφορά την διασυνοριακή περιοχή Ελλάδος Αλβανίας και συγκεκριμένα τις επιχειρήσεις και την διασύνδεσή τους με νέους επιστήμονες οι οποίοι σε συνδυασμό με τις επιχειρήσεις και καταξιωμένους επαγγελματίες από την αγορά θα λειτουργήσουν ως μέντορες θα έχουν μια σχετική καθοδήγηση και θα συνεργαστούν με νέους επιστήμονες προκειμένου να εντοπίσουν τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα προς την ανάπτυξη νέων και καινοτόμων προϊόντων.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν, από τη πλευρά της Ελλάδας η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας και τρεις φορείς από την Αλβανία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς που απηύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και πρόεδρος της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Βαβλιάρας, ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος και η αντιδήμαρχος Αγροτ. Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας & Εμπορίου του Δήμου Καστοριάς, Όλγα Θεοχάρη – Παπαδάμου.

fonikastorias.gr. Σ.Ι. – Ε. Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Ανακοίνωση Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων για την απώλεια του συνάδελφου Βαγγέλη Μπούτα

Επόμενο Άρθρο

Ιανός: Δύο νεκροί από τον κυκλώνα – Θρίλερ με 30 εγκλωβισμένους στα Φάρσαλα

Τελευταία από Διεθνή