“Η επόμενη μέρα θα ‘ναι μια μέρα ΕΛΠΙΔΑΣ και αισιοδοξίας”

 

Σ’ αυτές τις εκλογές για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση η όποια επιλογή κάνουμε θα καθορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το πώς θα πορευτούμε στο μέλλον.

Θα καθορίσει το αν θα βάλουμε τέρμα στην οπισθοδρόμηση και την απαξίωση της Δυτικής Μακεδονίας, αν θα κλείσουμε οριστικά τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών.

Θα καθορίσει αν θα εκλέξουμε Περιφερειάρχη που θα λογοδοτεί για κάθε του πράξη στους πολίτες ή αν θα λογοδοτεί στην κάθε Κυβέρνηση.

Είμαστε σίγουροι πως επιθυμία όλων είναι να μπούμε στο δρόμο της ανάπτυξης.

Να κτίσουμε μια νέα οικονομία και να μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Υπάρχει, όμως, τεράστια απόσταση από τα λόγια και τις ευχές μέχρι τις πράξεις και τα αποτελέσματα.

Τώρα πια γνωρίζουμε καλά όλοι τι σημαίνει να υπόσχεσαι και να παραπλανάς με λόγια του αέρα.

Να μην ξέρεις και να μην μπορείς να αξιοποιήσεις τις μεγάλες δυνατότητες των ανθρώπων και του τόπου μας, να τους στερείς όσα δικαιούνται.

Οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ποια επιλογή δίνει προοπτική και ανοίγει το δρόμο στην ανάπτυξη.

Γι’ αυτό σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο μας άκουσαν με προσοχή, εκτίμησαν το πρόγραμμα που τους παρουσιάσαμε και είμαστε σίγουροι πως θα το δείξουν με την ψήφο τους.

Θέλουμε να δεσμευτούμε απέναντι σε όλους, και ιδιαίτερα στους νέους, πως με πολύ δουλειά θα αγωνιστούμε για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Έχουμε τη γνώση, διαθέτουμε εμπειρία, υπάρχει το σχέδιο και το πρόγραμμα, είμαστε γνωστοί για την αποτελεσματικότητα μας.

Τίποτα δεν θα είναι εύκολο και τίποτα δεν θα κερδηθεί από τη μια μέρα στην άλλη.

Τα πράγματα όμως θα αλλάξουν προς το καλύτερο για να βρίσκουν οι νέοι μας τις ευκαιρίες που χρειάζονται και να μένουν στον τόπο μας, για να έχουν κίνητρο να επιστρέψουν κι αυτοί που έφυγαν.

Για να βλέπουν όλοι όσοι παράγουν πως η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση είναι δίπλα τους, αφαιρώντας τα εμπόδια που σήμερα τους πνίγουν και δεν τους αφήνουν να αναπτυχθούν όπως μπορούν.

Να νιώθουν όλοι πως ζουν σε μια περιοχή που η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση σέβεται κάθε τους ανάγκη και προσπαθεί να δώσει τις λύσεις που χρειάζονται, ότι στέκεται δίπλα τους καθημερινά στα μεγάλα και τα μικρά.

Με τις τεκμηριωμένες προτάσεις μας και τη γνώση της ευρωπαϊκής πραγματικότητας μπορούμε να φέρουμε πλούτο στον τόπο για όλους.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε για τη Δυτική Μακεδονία το μέλλον που μας αξίζει.

Η επόμενη μέρα θα ‘ναι μια μέρα ΕΛΠΙΔΑΣ και αισιοδοξίας.

Εμείς μπορούμε

Γραφείο τύπου Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Προηγούμενο Άρθρο

Συναντήσεις της υποψήφιας Δημάρχου Καστοριάς Κατερίνας Σπύρου με συλλόγους και δημότες Καστοριάς (φωτο)

Επόμενο Άρθρο

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καστοριάς: Έκφραση συλλυπητηρίων

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Ξεκινά το Επαγγελματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Σύγχρονα ηλεκτρικά Δίκτυα Διανομής – ΔΕΔΔΗΕ» σε συνεργασία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τον ΔΕΔΔΗΕ

Με επίκεντρο την  ενεργειακή μετάβαση και την καινοτομία, και αξιοποιώντας τις δυνατότητες του νέου θεσμικού πλαισίου