Η Ένωση Ασυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς συγχαίρει συναδέλφους της για την σύλληψη δραστών διακίνησης «ποικιλίας» ναρκωτικών

Απέδωσε καρπούς η δράση του Τ.Δ.Ν/ Υ.Α Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τ.Σ.Φ Μεσοποταμίας οι οποίοι κατάφεραν να συλλάβουν τους δράστες που διακινούσαν «ποικιλία» ναρκωτικών ουσιών με βάση την κάνναβη (ακατέργαστη κάνναβη, πούδρα, σοκολάτα , λάδι) συνολικού βάρους 50 περίπου κιλών το οποία βεβαίως θα διέθεταν στα εγχώρια στέκια κακοποιών.

Για τους συναδέλφους που έπραξαν το υπηρεσιακό τους καθήκον και εργάστηκαν με ζήλο και επαγγελματισμό αλλά με ελλιπή μέσα (κυρίως οχήματα ) απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια. Με αυτές τις επιτυχίες αναβαθμίζεται το κύρος του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εμπεδώνεται το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών.

Τέτοιες ενέργειες θα πρέπει να επιβραβεύονται από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία έμπρακτα και όχι να αντιμετωπίζονται με ευχολόγια και υποσχέσεις.

Εμείς ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς δηλώνουμε απερίφραστα αρωγοί και συμπαραστάτες σε όλους τους συναδέλφους που μέσα από τις φιλότιμες προσπάθειές τους μας κάνουν υπερήφανους .

Συνάδελφοι Θερμά συγχαρητήρια!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο                                                                                                            Ο

Πρόεδρος                                                                                         Γενικός Γραμματέας

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                                ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

Προηγούμενο Άρθρο

SPEEDEX - Νέος Αντιπρόσωπος Καστοριάς Ανδρέας Ζιάκας - Άμεση εξυπηρέτηση σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Επόμενο Άρθρο

Καλωσόρισμα Πρωτοετών Φοιτητών Καστοριάς 2019

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστ/κών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα στην Π.Ε. Καστοριάς (20-25/1/20)

Δευτέρα (20-01-2020) και ώρες από 15.00 έως 22.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:Καστοριά-Δισπηλιό-Μαυροχώρι-Πολυκάρπη-Τοιχιό-Μεταμόρφωση-Φωτεινή-Σταυροπόταμος-Μελισσότοπος-Βασιλειάδα-Βέργα-Κλεισούρα-Λιθιά-Κορησός-Αμπελόκηποι- Μηλίτσα-Κωσταράζι-Βογατσικό-Γέρμας-Δισπηλιό-Καστοριά. Τρίτη (21-01-2020)