Επίσκεψη κλιμακίου της ΓΣΕΕ στην Καστοριά (φωτογραφίες)

Κλιμάκιο της ΓΣΕΕ επισκέφθηκε σήμερα την Καστοριά, στο πλαίσιο της κινητοποίησης των εργαζομένων για την συμμετοχή τους στην  γενική απεργία που έχει προγραμματιστεί για τις 17 Απριλίου.

Μαζί με εκπροσώπους του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καστοριάς, τα στελέχη της ΓΣΕΕ, βρέθηκαν στον χώρο της λαϊκής αγοράς και μοίρασαν στους πολίτες ενημερωτικά φυλλάδια με τις θέσεις των συνδικάτων σχετικά με την ακρίβεια, τις συλλογικές συμβάσεις και τους μισθούς  στον ιδιωτικό τομέα.

Το απόγευμα, έχει προγραμματιστεί  συνάντηση με τους φορείς της Καστοριάς. Θέμα της συνάντησης που θα γίνει στην αίθουσα του Ενυδρείου- ΚΠΕ είναι: «Η ακρίβεια στον Θεό, οι μισθοί στα τάρταρα. Πώς τα κέρδη της απληστίας πολλαπλασιάζουν τις τιμές από το  χωράφι στο  ράφι».

fonikastorias.gr  Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Το ωράριο λειτουργίας του Τουριστικού Περιπτέρου του Δήμου Καστοριάς (φωτο)

Επόμενο Άρθρο

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας “ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ” | 29-02-2024

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Καστοριά: Εξιχνιάσθηκαν άμεσα 3 περιπτώσεις απόπειρας τηλεφωνικής απάτης που τελέσθηκαν σε βάρος ανυποψίαστων ηλικιωμένων πολιτών – Συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός

Εξιχνιάσθηκαν άμεσα -3- περιπτώσεις απόπειρας τηλεφωνικής απάτης, που τελέσθηκαν σε βάρος ανυποψίαστων ηλικιωμένων πολιτών, για τις