Ενημερωτική εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Καστοριάς με θέμα: «Πρόληψη & Διαχείριση των Αισθητηριακών Διαταραχών – Όραση & Ακοή» (φωτο)

κατηγορία : Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα/Υγεία από

Πρόληψη και διαχείριση των αισθητηριακών διαταραχών – όραση και ακοή», ήταν το θέμα της ενημερωτικής εκδήλωσης η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΚΑΠΗ του Δήμου Καστοριάς.

Τη διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας – Εθελοντισμού και Αθλητισμού η οποία ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων, συμμετέχει στο Εθνικό Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας των Ηλικιωμένων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ενημέρωση από τον ειδικό καρδιολόγο και αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας – Εθελοντισμού και Αθλητισμού Πέτρο Δοκόπουλο, τον ωτορινολαρυγγολόγο Συμεών Σπύρου (ιδιώτη) και από την οφθαλμίατρο του Κέντρου Υγείας Καστοριάς Γέλενα Ζίφκοβιτς και ακολούθησε στη συνέχεια, δωρεάν εξέταση από τους γιατρούς.

Στόχος της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας – Εθελοντισμού και Αθλητισμού είναι όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Πέτρος Δοκόπουλος, η συγκεκριμένη εκδήλωση να καθιερωθεί.

Ε.Ψ.