/

Εισακουστήκαμε και άλλαξε όψη η αποβάθρα στη Βόρεια Παραλία (φωτογραφίες)

Εισακούστηκε η εφημερίδα & το site μας και ο Δήμος μας προχώρησε στο ευπρεπισμό του χώρου της αποβάθρας στη Βορ. Παραλία αλλά και του διπλανού πάρκου, όπου το άγαλμα του Γερμανού Καραβαγγέλη.

Οι απαράδεκτες πρίν από λίγο καιρό εικόνες τις οποίες παρουσιάσαμε «Στο Ρυθμό…της Πόλης», με τα διάσπαρτα σκουπίδια, τις πεταμένες μπύρες, τα βαμμένα από graffiti και συνθήματα παρτέρια, τα περιττώματα πουλιών στα παγκάκια αλλά και στα πλακάκια της αποβάθρας, έχουν ήδη εξαλειφθεί, τα κάγκελα και τα παγκάκια βάφτηκαν, όπως και τα παρτέρια, ο χώρος όλος καθαρίστηκε και αναδείχτηκε, παρουσιάζοντας μιά πολύ όμορφη όψη, έτσι όπως πρέπει να είναι. Μπράβο στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Εργων – Πολεοδομίας-Κυκλοφοριακού του Δήμου μας για την άμεση παρέμβασή της. Το μόνο που απομένει τώρα είναι η φύτευση καλωπιστικών φυτών στα παρτέρια, η τοποθέτηση καλαθιών απορριμμάτων και βέβαια η αποκατάσταση των σπασμένων φωτιστικών με παράλληλη τοποθέτηση νέων λαμπτήρων, γιατί ο χώρος το βράδυ είναι σκοτεινός.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι ο καθένας μας θα δείξει πλέον την ανάλογη ευαισθησία αλλά και τον πολιτισμό του, ώστε ο χώρος αυτός –  και όχι μόνο – , να προσεχθεί και να μήν επανέλθει στην πρότερη άσχημη κατάστάσή του.

Για να δείτε πώς ήταν η αποβάθρα πατήστε ΕΔΩ

Προηγούμενο Άρθρο

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας "ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ" | 11 / 5 / 17

Επόμενο Άρθρο

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία της 42ης Διεθνούς Εκθέσεως Γούνας Καστοριάς (video συνέντευξη με τον απολογισμό)

Τελευταία από Στο ρυθμό της Πόλης