Απαράδεκτες εικόνες στη αποβάθρα της Βόρ. Παραλίας (φωτογραφίες)

Αυτές τις απαράδεκτες εικόνες, εικόνες ντροπής, για μιά τουριστική πόλη, όπως η Καστοριά, παρουσιάζει ο χώρος της αποβάθρας στην Βορ. Παραλία.

Σκουπίδια διάσπαρτα στο πάρκο, μπύρες πεταμένες μέσα στα βαμμένα από grafity και συνθήμαστα παρτέρια, περιττώματα πουλιών στα παγκάκια αλλά και στα πλακάκια της αποβάθρας, σπασμένα φωτιστικά φανάρια και ένα… εγκαταλελειμμένο συντριβάνι, συνθέτουν μιά πολύ άσχημη εικόνα, που δεν περιποιεί τιμή για την πόλη.

Διανύουμε την Μ. Εβδομάδα και θα πρέπει, έστω και τώρα, ο χώρος αυτός να καθαριστεί και να περιποιηθεί, κύριοι αρμόδιοι του Δήμου μας.

Προηγούμενο Άρθρο

Την πρόθεση του να διεκδικήσει εκ νέου τον Δήμο Αργους Ορεστικού ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου

Επόμενο Άρθρο

Για τα πολλά έργα που έγιναν και για αυτά που προγραμματίζονται να υλοποιηθούν μίλησε ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού (video)

Τελευταία από Στο ρυθμό της Πόλης