Εθιμοτυπική Επίσκεψη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας στον Δήμαρχο Καστοριάς

/

Σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Άκη Τσούκα, τον Αντιπρόεδρο Itzahak Cohem και τον Γενικό Γραμματέα Φαίδωνα Γκιάτα, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Καστοριάς Ιωάννη Κορεντσίδη.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, υποδέχτηκε το νέο Δ.Σ. της Ε.Ο.Γ. στο Δημαρχείο και του ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο το οποίο έχει αναλάβει.

Ο νέος Πρόεδρος της Ε.Ο.Γ. ενημέρωσε τον κ. Κορεντσίδη, για την κατάσταση του κλάδου της ελληνικής γουνοποιίας και αναφέρθηκε επίσης στις δράσεις και στις ενέργειες στις οποίες θα προβεί η Ομοσπονδία επ’ ωφελεία ολόκληρου του κλάδου.

Και οι δύο πλευρές τόνισαν ότι θα συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία.

Το προσεχές διάστημα θα επακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς και τους αυτοδιοικητικούς, με σκοπό την προώθηση, την προβολή, αλλά και την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο της γούνας.

ΕΟΓ

Προηγούμενο Άρθρο

Σύλληψη δυο ατόμων, σε περιοχή της Καστοριάς, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού

Επόμενο Άρθρο

Εμπορικός Σύλ. Καστοριάς: Προτάσεις για στήριξη της αγοράς πρός τον Βουλευτή Ν.Δ. Καστοριάς κ. Ζήση Τζηκαλάγια

Τελευταία από Γούνα

Επιμελητήριο Καστοριάς – Επανεκκινούν οι διαδικασίες υλοποίησης της πράξης: “Συμβουλευτική υποστήριξη και αναβάθμιση δεξιοτήτων ανέργων στους τομείς μεταποιητικής δραστηριότητας & εξωστρέφειας Γουνοποιϊας”

Το Επιμελητήριο Καστοριάς ανακοινώνει ότι μετά από μια περίοδο 2 ετών και 4ων  μηνών επανεκκινούν οι