Εγκαινιάστηκε το Εκλογικό Κέντρο της υποψήφιας δημάρχου Καστοριάς Κατερίνας Σπύρου (φωτογραφίες)

/

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της υποψήφιας δημάρχου Καστοριάς Κατερίνας Σπύρου, τα οποία πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και στη συνέχεια πήρε τον λόγο η υποψήφια Δήμαρχος η οποία ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

«Η σημερινή μεγαλειώδης παρουσία σας μας γεμίζει ενέργεια. Ενέργεια και αισιοδοξία. Ενέργεια και προοπτική. Ενέργεια που με βεβαιότητα θα μας οδηγήσει στη νίκη της 26ης Μαΐου.

Και η νίκη αυτή θ’ ανήκει σε όλους εσάς που, έξω από κόμματα και εξαρτήσεις, στηρίζετε τον συνδυασμό μας. Στηρίζετε το καινούργιο, το διάφανο, το αδέσμευτο, το αληθινό. Κι εμείς, αυτή τη στήριξη την αναγνωρίζουμε και θα παλέψουμε να φανούμε αντάξιοι σας.

Υποκλινόμαστε στις ελπίδες μας και δεσμευόμαστε στις προσδοκίες σας. Αναγνωρίζουμε και υποστηρίζουμε τα δικαιώματά σας.

Το να αγνοείς τις ανάγκες των πολιτών, είναι καιροσκοπισμός. Ο Δήμος μας είναι ένας Δήμος με ιστορία, με παράδοση, με ήθη και έθιμα, με πολιτισμό, με απέραντο φυσικό κάλος και πρέπει να έχει το πρόσωπο που του αξίζει. Γι’ αυτό διεκδικούμε την ευθύνη αλλά ταυτόχρονα και την τιμή να διοικήσουμε τον Δήμο όλοι μαζί χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι είστε δημότες με άποψη, με μνήμη, με κρίση, με βιώματα και ως τέτοιους σας καλούμε να μας ψηφίσετε. Δεν στεκόμαστε σήμερα μπροστά σας ως μεσσίες υποσχόμενοι ν’ αλλάξουμε την κατάσταση από τη μία μέρα στην άλλη. Δεν είμαστε ουτοπιστές. Στεκόμαστε μπροστά σας ως στρατιώτες αποφασισμένοι να δουλέψουμε και να αφοσιωθούμε στο έργο του Δήμου μας.

Πατάμε γερά στα πόδια μας και δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν μόνο προβλήματα. Υπάρχουν και λύσεις. Λύσεις που έρχονται με προγραμματισμό, με πειθαρχία, με διαλλακτικότητα, με προσήλωση στον στόχο», τόνισε μεταξύ άλλων η κα Σπύρου και παρουσίασε στη συνέχεια άλλους 18 υποψηφίους του συνδυασμού της «Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς», οι οποίοι όπως είπε, «υπόσχονται να υπηρετήσουν τον Δήμο και τους δημότες με ανιδιοτέλεια και μοναδικό σκοπό την ευμάρεια».

Οι 18 νέοι υποψήφιοι του Συνδυασμού «Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς», είναι οι εξής:

Ειρήνη Αθανασιάδου, Ευτυχία Βελισαρίδου, Πέτρος Γιαννάκης, Παναγιώτης Δάγγας, Χρήστος Δαμιανού, Μαρία Καψάλη, Άγγελος Κυρκότσογλου, Ιωάννα Κύρου, Χρήστος Λέκκος, Νεκτάριος Μεγγούδης, Γεώργιος Μήλιος, Δέσποινα Μηλούση, Άρτεμις Μουρατίδου, Παναγιώτης Παπαγεωργίου, Άννα Πετσάλνικου, Φώτης Σιάμος, Θεόδωρος Σωτηριάδης, Νικόλαος Φωτιάδης.

Σ.Ι. – Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Νίκη του Α.Σ. Καστοριάς απέναντι στον Γ.Σ. Αμαρουσίου και η μάχη για τα playoffs καλά κρατεί! (αποτελέσματα+βαθμολογία)

Επόμενο Άρθρο

Παρουσίαση ενδιαφέρουσας πρότασης για την αναβάθμιση του Αρχοντικού Βέργου από την Αρχιτέκτονα Ευδοξία-Ηρώ Γ. Γκολομπία (φωτο)

Τελευταία από Εκδηλώσεις