Γιάννης Κορεντσίδης: «Πολύ ευνοϊκό το αποτέλεσμα της διαδικασίας δημοπράτησης για το λατομείο της <ΜΑΚΕΔΝΟΣ Α.Ε>»

/

Η «ΜΑΚΕΔΝΟΣ Α.Ε» θα αποτελέσει ένα ισχυρό αναπτυξιακό εργαλείο για τον Δήμο Καστοριάς αλλά και για τους δημότες του, δήλωσε στο fonikastorias.gr ο δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της διαδικασίας δημοπράτησης για το λατομείο της «ΜΑΚΕΔΝΟΣ Α.Ε» η οποία πραγματοποιήθηκε το π. Σάββατο. Ο κ. Κορεντσίδης χαρακτήρισε το αποτέλεσμα «πολύ ευνοϊκό».

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, είχαν κατατεθεί τρεις προτάσεις. «Έγινε ο έλεγχος των δικαιολογητικών όπως προβλέπονταν από την προκήρυξη. Η μία προσφορά απορρίφθηκε γιατί δεν πληρούσε τους όρους της προκήρυξης, οπότε δεν υπήρχε και λόγος να ανοιχτεί. Ανοίχτηκαν οι άλλες δύο προσφορές και η εταιρεία που αναδείχθηκε ανάδοχος ήταν αυτή η οποία έδωσε την προσφορά ύψους 240.000 ευρώ. Συγκεκριμένα πρόκειται για την «ΟΔΟΜΠΕΤΟΝ Α.Τ.Ε.».

Η « ΜΑΚΕΔΝΟΣ Α.Ε» είναι μία εταιρεία η οποία τα τελευταία χρόνια ήταν υπερχρεωμένη, με διαλυμένες υποδομές και κάθε χρόνο χρέωνε και την ίδια την εταιρεία αλλά και τον Δήμο Καστοριάς με ένα ποσόν ύψους περίπου 200.000 ευρώ.

Το ποσόν των 240.000 ευρώ το οποίο πλέον θα λαμβάνει ο Δήμος Καστοριάς σε ετήσια βάση, είναι ένα σημαντικό ποσό τόσο για την εταιρεία «ΜΑΚΕΔΝΟΣ Α.Ε» όσο και για τον Δήμο Καστοριάς».

Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

4.309 νέα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα στην χώρα μας – 79 ακόμα θάνατοι – 751 διασωληνωμένοι

Επόμενο Άρθρο

Οι δικηγόροι θα εκδίδουν συντάξεις του ΕΦΚΑ – Ρίχνονται στη μάχη κατά των καθυστερήσεων

Τελευταία από Οικονομία

91 επιχειρήσεις από την Π.Ε. Καστοριάς συμμετέχουν στη δράση «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την εφαρμογή καινοτομιών ή/και αποτελεσμάτων έρευνας και τεχνολογίας / Επιχειρηματική Ευκαιρία στη Δυτική Μακεδονία»

640 επενδυτικά σχέδια υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την εφαρμογή καινοτομιών ή/και αποτελεσμάτων