«Βούλιαξε» το ΔΗΝΑΚ στη 2η μέρα του 3ου X-Fest by Omixlh Crew! (πλούσιο φωτορεπορτάζ & video)

κατηγορία : Αθλητικά/Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Συνέχεια χθες για το 3ο X-Fest by Omixlh Crew με τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ. Οι δραστηριότητες ξεκίνησαν το απόγευμα, με τους djs Chris K, Mr. Bone & Kosmas Iliadis να δίνουν το ρυθμό στο τί θα ακολουθήσει. Άλματα με σαμπρέλα στη λίμνη αλλά αυτό ήταν μόνο η προθέρμανση καθώς σήμερα θα απολαύσετε ακόμα περισσότερα με τις εντυπωσιακές βουτιές στη λίμνη μας.

Η ημέρα συνεχίστηκε με αγώνα junior στην πίστα pump track με τη συμμετοχή των μικρών μας φίλων να είναι πραγματικά τεράστια και να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους, όπως και οι γονείς τους βλέποντας τα παιδιά τους να κάνουν κάτι πραγματικά extreme για την ηλικία τους.

Στη συνέχεια ακολούθησε ο περσινός μας γνώριμος, Άλεξ Αλεξανδρίδης, με Flatland Show με το ποδήλατο που ξεσήκωσε το κοινό με τις πραγματικά μαγικές του δεξιότητες!

Λίγο πριν πέσει ο ήλιος, ο Tony Peperoni διασκέδασε τα παιδάκια που υπήρχαν στο φεστιβάλ με πολύ κέφι, ωραίες ατάκες και πειράγματα, παιχνίδι και φυσικά πολύ πολύ χορό.

Μέχρι να ξεκινήσουν τα live, συνεχίστηκαν οι αγώνες στα τουρνουά του beach volley και του πινγκ πονγκ και σήμερα θα διεξαχθούν οι τελικοί.

Το βράδυ λοιπόν, στη σκηνή ανέβηκαν οι «Κακό Συναπάντημα» με το πραγματικά μεγάλο πλήθος κόσμου να χορεύει και να καταχειροκροτεί το γνωστό συγκρότημα. Στη συνέχεια εμφανίστηκαν οι «The Banksters» που έδωσαν μια εκπληκτική διαφορετική νότα στη βραδιά! Τέλος η 2η μέρα του 3ου X-Fest by Omixlh Crew έκλεισε με dj set από τον Mr. Gore που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Για να δείτε φωτογραφίες και video από το live πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε τί έγινε την πρώτη μέρα πατήστε ΕΔΩ

«Βούλιαξε από κόσμο το ΔΗΝΑΚ χθες. Πάμε να το «βουλιάξουμε» και σήμερα με την τελευταία μέρα του φεστιβάλ.

*Σήμερα θα διεξαχθεί και το contest στην πίστα dry slope με ski και snowboard.

Δημήτρης Σ. Ιατρού