Πολύ δυνατό ξεκίνημα με την πρώτη μέρα για το 3ο X-Fest by Omixlh Crew (σειρά φωτογραφιών+video)

κατηγορία : Αθλητικά/Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Ξεκίνησε χθες το 3ο X-Fest by Omixlh Crew στην περιοχή του ΔΗΝΑΚ. Μια μέρα που άρχισε χαλαρά σε ήρεμους ρυθμούς και όσο περνούσαν οι ώρες, η ένταση και ο κόσμος ανέβαιναν!

Περισσότερο αναγνωριστική μέρα του φεστιβάλ, καθώς ο κόσμος είδε τις πίστες, εγκλιματίστηκε στο περιβάλλοντα χώρο και περίμενε τα live.

Πολλά ήταν τα μικρά παιδιά που δοκίμασαν την πίστα pump track και το beach volley όπως επίσης και το τραμπολίνο αλλά για τα ακόμη πιο μικρά παιδιά και την μικρή παιδική χαρά που έχει στηθεί στον χώρο.

Το απόγευμα ξεκίνησαν τα τουρνουά Beach Volley και πινγκ πονγκ και σήμερα ξεκινούν τα main events και contests στην πίστα dry slope και στην πίστα pump track όπως και επιδείξεις από επαγγελματίες αθλητές καθώς και αγώνας με κανό στη λίμνη!

Οι djs PIT ASS και MISTAH JAM.PA μας ανέβασαν με τα sets και στη συνέχεια ακολούθησαν τα live με πρώτους τους «The Coreys» που ξεσήκωσαν τον κόσμο και έκαναν ποδαρικό στα live του φεστιβάλ. Στη συνέχεια την σκηνή είχαν οι «The Big Nose Attack» που προσέφεραν ένα πολύ όμορφο live με τη συμμετοχή του δικού μας Βασίλη Μαλεγκάνου σε κάποια τραγούδια όπως θα δείτε και στο παρακάτω video.Το κερασάκι στην τούρτα ήταν οι INFADERZ CREW (live Mc) που έκλεισαν τη βραδιά.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο κόσμος ήταν πολύ περισσότερος από τον αναμενόμενο για πρώτη ημέρα του φεστιβάλ.

Σήμερα ξεκινά λοιπόν το κυρίως φεστιβάλ και ετοιμαστείτε για μια ημέρα πολύ extreme και πολύ διασκεδαστική! Και σήμερα όλοι εκεί!

Δημήτρης Σ. Ιατρού

ΟΜΙΧΛΗ ΑΦΙΣΑ