“Αντλούμε δύναμη απο τη δύναμη και την καθαρή σας ματιά” το μήνυμα του Περιφερειάρχη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Με τους μαθητές και τις μαθήτριες του δημοτικού σχολείου Βελβεντού και του Ειδικού Δημοτικού-Νηπιαγωγείου Πτολεμαϊδας βρέθηκε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.

“Είμαι σήμερα εδώ για να πάρω δύναμη απο τη δύναμή σας. Είστε καθημερινά στη σκέψη μου” είπε απευθυνόμενος στα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του Ειδικού Δημοτικού-Νηπιαγωγείου Πτολεμαϊδας ο Θ. Καρυπίδης και συνέχισε “έχουμε τη μεγάλη ευθύνη να απαντήσουμε με την πρόσθετη -όχι στήριξη- αλλά συμβολή στη δημιουργία και στην προοπτική που υπάρχει εδώ”.

Κατά την παρουσία του στο Βελβεντό ο Θ. Καρυπίδης έδωσε τις ευχές για τη νέα σχολική χρονιά, λέγοντας στους μαθητές “απο τη δική σας δημιουργία και την καθαρή ματιά αντλούμε δύναμη για να κάνουμε τον τόπο καλύτερο. Πρέπει να είστε περήφανοι για τον τόπο σας, έναν τόπο δημιουργίας που έφτιαξαν οι γονείς και οι παππούδες σας”. Μάλιστα, ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι σύντομα η Περιφέρεια θα αναλάβει την έκδοση των παραμυθιών που δημιούργησαν οι μαθητές του σχολείου, ώστε να μοιράζονται και στα υπόλοιπα σχολεία, συνεχίζοντας την παράδοση της δημιουργίας, ενώ τόνισε ότι θα βρεθούν τα χρήματα για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αναβάθμισης του σχολείου.

Προηγούμενο Άρθρο

Δηλώσεις του Λεωνίδα Παπαδημητρίου για την κατάρρευση των διατηρητέων και το τί μπορεί να γίνει για τα υπόλοιπα

Επόμενο Άρθρο

Η υποδοχή της 14ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στο Άργος Ορεστικό την Παρασκευή 16/9

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Γ. Κασαπίδης: Η ολοκλήρωση του Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία» 2014 – 2020 βρίσκει τη Δυτική Μακεδονία να έχει απορροφήσει το σύνολο των κονδυλίων κάτι που επετεύχθη μετά από επίπονη προσπάθεια

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 η εκδήλωση παρουσίασης των πεπραγμένων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία»