Άργος Ορεστικό – Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας για τον Καρκίνο του Μαστού

//
Ο Μορφωτικός Σύλλογος ” Η Ορεστίς¨Αργους Ορεστικού και ο Σύλλογος Μικρασιατών ” Η Κύζικος ” Αργους Ορεστικού, εκτιμώντας την αξία της πρόληψης και της υπεύθυνης  επιστημονικής ενημέρωσης  για θέματα που αφορούν την υγεία του ατόμου, αλλά και το γεγονός ότι η ” άγνοια σκοτώνει, ενώ η ενημέρωση και η πρόληψη σώζει ζωές”, διοργανώνουν” Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας για τον Καρκίνο του Μαστού – Εκστρατεία πρόληψης του Καρκίνου του μαστού, στο Άργος Ορεστικό.
Η εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου περιλαμβάνει:
Ωρα 18.00 – Πατινάδα από το Δημαρχείο στον Πεζόδρομο του Άργους Ορεστικού
Ωρα 19.00 – Αίθουσα ” Βασίλειος Αβραμίδης” της  Ορεστίδος.  Ομιλίες σχετικά με το θέμα  από την Ιατρό – Ογκολόγο κ. Σοφία Μπάκα και από την Συμβουλευτική Ψυχολόγο κ. Ιντα Ελιάου.
Θα ακολουθήσει συζήτηση , ερωτήσεις και απαντήσεις πάνω σε θέματα πρόληψης του καρκίνου του μαστού.
Καλούμε όλα τα μέλη και τις φίλες των συλλόγων μας, αλλά και όλες τις κυρίες της πόλης μας, σε αυτή την σημαντική εκδήλωση πρόληψης του καρκίνου του μαστού, ένα θέμα διαρκώς επίκαιρο, που στην κυριολεξία σώζει ζωές.
Προηγούμενο Άρθρο

ΔΕΥΑΚ – Αποτελέσματα μικροβιολογικών αναλύσεων πόσιμου νερού στην πόλη και τις Δημοτικές Ενότητες Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

28η Οκτωβρίου: Η σημαία ξανά στους άριστους, τέλος η κλήρωση – Τι προβλέπει η ρύθμιση του υπουργείου Παιδείας

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Τί τρέχει στη Μητροπόλεως;

Οδός Μητροπόλεως,περαστικοί διαβάτες στέκονται απέναντι στις άδειες βιτρίνες και συνομιλούν με τα είδωλά τους. Τετάρτη 24

Αναχωρεί αύριο Παρασκευή η Μεικτή Πολυφωνική Χορωδία της Ορεστίδος για τριήμερη επίσκεψη στην Αργολίδα

H Μεικτή Πολυφωνική Χορωδία “Η Ορεστίς”  Άργους Ορεστικού,  συμμετέχει στην Ελληνοκυπριακή Χορωδιακή Συνάντηση «Χορωδιακό Φεστιβάλ Music Life Άργος 2024» που θα γίνει το Σάββατο 20